Tryghedsgaranti & COVID-19

Vi er her stadig for dig  

COVID-19 kommer desværre med mange uforudsete udfordringer og endnu flere spørgsmål. Vi har derfor gjort vores bedste for at svare på så mange som muligt og give dig en endnu større tryghed, når du handler online hos Lemus. Skulle der opstå spørgsmål, som du ikke finder svar på her, så kontakt os endelig.  

Mail: Home@lemus.dk

Tlf: +45 31 21 61 23

Vi sidder klar ved computer og telefon mandag til fredag kl. 10-17

 

Tryghedsgaranti

"Fantastiske højtalere, smukt design og oven i - kanon service. Folk i butikken er imødekommende, og deres kundeservice er tip top. De tager deres produkt, og ikke mindst deres kunder, ekstremt seriøst"
C. Østergaard

Du skal ikke bekymre dig, når du køber én af vores lydmøbler. Vi giver dig fuld tryghedsgaranti og står klar til at hjælpe dig fra start til slut, så du med ro i maven kan købe dit nye lydmøbel.  

 

Fuld support – vi er kun ét opkald væk

Vi er her for dig både før du køber, når du har købt og hvis du fortryder dit køb.

Du kan altid kontakte vores support:

Mail: Home@lemus.dk

Tlf: +45 31 21 61 23

Vi sidder klar ved computer og telefon mandag til fredag kl. 10-17

Brænder du inde med spørgsmål udenfor supporttiden, så er vi også klar på Facebook chat til at svare på alle spørgsmål vedr. produkterne så du ikke skal vente med at købe dit nye lydmøbel.

Du kan også nemt finde videoguides og rådgivning på vores hjælpeside

 

Du er i helt trygge hænder:
5 stjerner på Trustpilot og fantastiske produktanmeldelser
 

Du kan roligt stole på os og vores produkter. Læs de mange anmeldelser af Lemus HOME Classic og Lemus HOME Artistic nederst på produktsiderne eller besøg vores trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner.

Om det gælder spørgsmål til produkterne, hjælp til at gennemgøre dit køb, vejledning under opsætning eller en uheldig reklamation, så er vi her for dig. Du skal ikke være bange for at blive overladt til dig selv, ligeså snart du har lagt din ordre. 

 

Lemus trustpilot og anmeldelser

 

Forlænget returret – Brug dit hjem som showroom

Hvis du ikke har mulighed for at besøge én af vores showrooms, så har vi har forlænget vores fri returret, så du kan bruge dit eget hjem som showroom. Du kan teste løs i dine egne omgivelser i 45 dage, før du beslutter dig. Lever din nye Lemus HOME ikke op til dine forventninger, så henter vi kvit og frit. Du tager altså ingen risiko ved at bestille dit nye lydmøbel og teste derhjemme – vi betaler både fragten frem og tilbage, så hvis du fortryder dit køb taber du ingen penge. Husk blot at gemme al original emballage, indtil du har endeligt besluttet dig.

Bor du udenfor EU, så betaler vi også MVA på dit lydmøbel*.

*MVA er ikke inkluderet hvis du bestiller tilbehør som kabler, fjernbetjening eller stel separat så sørg for at have alt med, når du lægger din ordre.  

 

Jeg vil gerne benytte min returret – hvad gør jeg?

Vi garanterer kompromisløst kvalitet vi kan stå inde for, og derfor skal du have muligheden for at fortryde.

Vil du gøre brug af returretten så skal du kontakte os på home@lemus.dk og vi vil koordinere afhentning af din Lemus HOME. Du skal i mellemtiden pakke Lemus HOME ned i original emballage, på samme måde som ved modtagelse. Vi gør også opmærksom på at produktet skal være i samme stand som da det blev modtaget, med alt hvad der tilhører (ledninger, manual m.m.).

 

5 stjerner på Trustpilot og suveræn kundeservice ⭐

Fri fragt indenfor 1-5 hverdage 🚛

Fuld tryghedsgaranti & 45 dages forlænget fri returret ✔️

Kyndig vejledning inden, under og efter køb 📱

Designet, udviklet & produceret i Danmark 🇩🇰

Tidligere indlæg