Lemus HOME Artistic - FAQ

Her kan du læse de oftest stillede spørgsmål om Lemus HOME Artistic


Kan jeg placere et tv ovenpå?
Ja, såfremt du monteret det korrekt på din væg men de rette rawplugs. Placerer du den på det medfølgende stel, kan stellet tage op til 35kg.

Hvor meget vejer Lemus HOME Artistic?
25 kg.

Hvor meget vægt kan Lemus HOME Artistic bære?
Selve møblet i sig selv kan bære op til 35kg med stel. På væggen afhænger det af din væg og rawplugs.

Kan man tilkøbe stel til Lemus HOME Artistic? 
Du kan tilkøbe vores klassiske steel Frame til 1499,- 

Har Lemus HOME Artistic dolby atmos?
Nej. Vi har valgt at lave et fantastisk Hi-fi anlæg, og brugt alle pengene på at lave et revolutionerende stereo lydsystem, fremfor at bruge en masse penge på Dolby Atmos mærkater, som alligevel ikke har den ønskede effekt hvis du ikke har det perfekte rum.

Kan jeg tilslutte surround sound?
Ja. Du skal blot bruge en Surround Sound forstærker.

Hvordan monteres Lemus HOME Artistic?
Lemus HOME Artistic monteres nemt på væggen med de medfulgte vægbeslag.
Du kan også tilkøbe vores Lemus HOME Steel frame til 1499,-

Er der garanti?
Vi tilbyder 3 års garanti på alle Lemus HOME lydmøbler.

Hvor er Lemus HOME Artistic produceret?
Lemus HOME Artistic er designet, udviklet og produceret i Danmark.

Kan jeg høre Lemus HOME Artistic inden jeg køber?
Ja, vi står klar til at byde dig velkommen og give dig en lytteoplevelse i vores showroom i Aarhus & København.

Mejlgade 40, 8000 Aarhus
Krudtløbsvej 73A, 1439 København K

Åbningstider - Aarhus: 
Onsdag-Fredag: 11.30-17.30 
Lørdag: 11-15 
Åbningstider - København: 
Onsdag-Fredag: 12-17.30 
Lørdag: 12-15 
Lukket søndag og helligdage.

Hvor lang tids fortrydelsesret har jeg?
Vi tilbyder altid 30 dages fortrydelsesret. De 30 dage starter, når du modtager dine varer. Fragtomkostningerne tilbage til Lemus, betaler vi.

Hvad koster fragt?
Der er gratis fragt til kantsten, leveret med fragtmand. 

Hvor god er lyden sammenlignet med andre højttalere i samme prisklasse?
Hvis du skal ud og have et ægte hi-fi lydsystem der er gemt væk i et møbel med samme funktionalitet i verdensklasse som Lemus HOME-kollektionen, så slipper du hurtigt 9-15.000,- blot for møblet, og 10-15.000,- for højttalerne og forstærkeren. Med Lemus HOME-kollektionen får du altså ekstremt meget value-for-money med ægte Hi-fi lyd, Rumkorrektion og samtlige streaming-muligheder.

Som en af de eneste lydsystemer i verden med det kabinet, kan Lemus HOME Artistic gå helt ned i 20hz, hvilket giver dig en basoplevelse ved musik og specielt film, så du aldrig har lyst til at se en film igen uden Lemus HOME Artistic.
Lemus HOME-kollektionen er en refortolkning af de klassiske store Hi-Fi gulvhøjttalere. Med dette nye dansk-designede lydmøbel, får du en revolutionerende lydoplevese du normalt kun får ved store og dyre high-end højttalere - men uden det uskønne kabelrod, besværlig tilslutning og klodset design.
Læs Lyd&Billede's anmeldelse af vores Classic her (samme forstærker): https://www.lydogbillede.dk/test/hojttalere/lemus-home-1500/

Og vigtigst af alt, kundernes anmeldelser: https://dk.trustpilot.com/review/lemus.dk

Kan jeg afspille lyd i flere rum?
Lemus HOME kommer med Google Cast og Apple Airplay2 som giver dig mulighed for at streame musik i hele dit hjem og til dine nuværende højttalere. Download Google HOME Appen og du vil her kunne styre lyd (og multiroom), lys og meget mere. Flere og flere større lydbrands har indbygget Google Cast og Apple Airplay2, så de kan spille sammen med Lemus HOME (B&O, Bose, JBL mfl.)

Kan jeg tilslutte mit tv?
Lemus HOME kommer med en HDMI-indgang, der gør det nemt og hurtigt at tilslutte dit TV. Tilslut en HDMI-ledning fra Lemus HOME til dit fjernsyn via HDMI (ARC), og du vil nu opleve en fremragende biograflyd hjemme i stuen. Al besværet med flere fjernbetjeninger er væk, da du kan skrue op og ned med din normale TV-fjernbetjening.

Skal jeg bruge flere fjernbetjeninger?
Nej, du bruger blot din nuværende TV-fjernbetjening og tilkobler via HDMI (ARC). Når du slukker for TV’et, så kan du altid koble på Lemus HOME med din smart-phone og streame din lyd uden bekymringer eller besværlig tilslutninger. Har dit TV ikke HDMI (ARC) så skal du bruge vores Lemus HOME Remote. 

Hvad gør jeg med ledninger fra f.eks. TV?
Der er lavet et mindre hul på bagpladen af Lemus HOME, så du kan lave et rent og fint set-up derhjemme, uden alt det uskønne kabelrod. Der er sågar lavet en lille runding på toppladen, så du kan føre ledningen fra TV’et ned til møblet, og samtidig skubbe møblet helt op af væggen.

Kan lyden virkelig tilpasse sig rummet?
Ja! Med avanceret rumkorrektions-teknologi, kan Lemus HOME tilpasse sig nøjagtigt dét rum du har placeret møblet i. Du vil opleve en langt skarpere bas og diskant efter tilpasningen.
Download blot den tilhørende app og følg vejledningen.

Kommer der en app til Android?
Ja, den er lige på trapperne. Dette gælder dog kun justering af lyden (bas, diskant og mellemtone) og ikke rumkorrektionen, da vi ikke kan bruge Androids telefonernes mikrofon til dette. Rumkorrektionen skal dog kun udføres én gang, så har du en ven eller familiemedlem, kan de nemt og hurtigt udføre det for dig.

Kan jeg selv vælge farver, ligesom på Lemus HOME Classic?
Lemus HOME kollektionen er lavet til at passe ind i dit hjem. Det betyder at du kan tilpasse designet til din stil og indretning. Vælg mellem 3 forskellige træsorter vild eg, sort eg eller amerikansk valnød kombineret med økologisk sort kvalitetstekstil fra danske Gabriel.

Kan jeg tilslutte pladespiller eller CD-afspiller?
Ja, Lemus HOME kan tilsluttes stort set alle analoge apparater, inklusiv din pladeafspiller, CD-afspiller mm. Det eneste du skal bruge er en Lemus HOME Remote. Den kan købes her: https://lemus-home.dk/collections/lemus-home/products/lemus-home-remote - den bruger du til at skrue op og ned for volumen på din eksterne enhed.

Kan jeg forbinde med Sonos?
Ja! Med en Sonos Connect kan du koble Lemus HOME til dit måske i forvejen Sonos-set-up.