Lemus HOME Piano eller Lemus HOME Classic?

Hvad skal jeg vælge? 

Vi forklarer her om forskellen mellem vores prisvindende statement produkt, Lemus HOME Classic og vores nye prisvenlige alternativ, Lemus HOME Piano. 

Vi gennemgår her, kort og præcist hvad forskellen på de to lydmøbler er, så du kan finde ud af hvad der passer bedst til dit behov.

 

Forstærkeren er den samme

Forstærkeren, som er en afgørende del i vores prisvindende kollektion, er den samme i Lemus HOME Piano og Lemus HOME Classic. Det betyder at du får samme streaming-muligheder såsom Google Cast, Apple Airplay 2, Bluetooth, Spotify Connect og Multiroom. Derudover får du også adgang til vores advancerede rumkorrektion, da vores IOS app også virker til Lemus HOME Piano. Derudover får du samtidig også HDMI (ARC), så du nemt kan tilkoble fjernsynet uden brug af flere fjernbetjeninger.

Du får samtidig stadig masser power med dens 300 watt, og med den avancerede Quard Core DSP, kan du tune Lemus HOME Piano på samme måde som Lemus HOME Classic, og skabe et lydsystem hvor alle elementer og komponenter er korrigeret til hinanden og det miljø de sidder i. 

 

Lydsystemet er bygget anderledes op

Selvom forstærkeren betyder rigtig meget, så betyder hele opbygningen af lydsystemet og valg af enheder også rigtig meget. 

Lemus HOME Classic er bygget efter ægte High-end/Hi-Fi principper, hvor overgangen mellem de høje og dybe toner er perfekt balanceret. Det er også her man finder den revolutionerende dybe bas, der går helt ned til 15hz. 

Lemus HOME Piano er derimod udviklet til at give en dedikeret og medrivende oplevelseslyd, hvor vi rent lydmæssigt rammer en high-end soundbar og subwoofer. Her er begge dele blot indbygget i designet som en del af møblet, med samme mulighed for at gemme kabler og andet elektronik væk, ligesom Lemus HOME Classic. 

Selvom Lemus HOME Piano "kun" går ned til 20hz, vil nogle opleve at man faktisk får en mere buldrende basoplevelse ved Lemus HOME Piano, da vi giver den et lille nøk op i bassen. Man får dog ikke den helt samme ekstreme dybe og præcise bas som ved Lemus HOME Classic.

Lemus HOME Classic og Lemus HOME Piano er bygget op på to vidt forskellige måder, og er derfor svære at sammenligne. Fælles for dem begge er dog, at de er udviklet af nogle af verdens førende High-end lydingeniører, så uanset hvad man vælger, så vil man blive ekstremt positivt overrasket over lydkvaliteten, og man er garanteret en lydoplevelse ud over det sædvanlige. 


Designet og materialer

Lyd er altid en smagssmag, som kan være svær at definere og diskutere. Design og materialer er derimod meget håndgribeligt. 

Lemus HOME Piano er designet til primært at blive brugt under fjernsynet som et mediemøbel/medie-soundbar. Den er nænsomt håndmalet og produceret i Danmark, hvor vi har gjort udvalget simpelt - mat hvid eller sort, og med sort stoffront. To farvevalg der vil passe ind i langt størstedelen af de skandinaviske hjem.

Hvis man derimod ønsker et trælook og et lydmøbel der kan bruges flere forskellige steder i hjemmet, så er Lemus HOME Classic et godt valg, da det er designet i premium træ, og med mange forskellige træ- og farvekombinationer - også håndlavet i de absolut bedste materialer og økologisk stoffront fra danske Gabriel.
  

Konklusion

Om Lemus HOME Classic eller Lemus HOME Piano er det rigtige valg, afhænger altså derfor af hvad man skal bruge den til, hvilken lyd man foretrækker og om den udvalgte model passer ind i ens indretning. Der er enorm "value-for-money" ved begge modeller. 

Ved køb af et Lemus HOME-lydmøbel har man altid 30 dages fri returret og 3 års garanti, så man risikofrit kan prøve det af derhjemme, inden man for alvor beslutter sig.