FÅ 50% RABAT - BEGRÆNSEDE PLADSER

Vi lancerer snart verdens mest kraftfulde ”soundbar” - Lemus HOME Piano, som bliver en del af den prisvindende Lemus HOME-kollektion. Den vil blive lanceret på Indiegogo.com, som en crowdfunding-kampagne.

Skriv dig op idag, og få adgang til den begrænsede Early-Bird rabat, når kampagnen går live i slut November. Læs mere om den nye Lemus HOME Piano her: https://lemus-home.dk/collections/lemus-home/products/lemus-home-piano

LEMUS HOME PIANO - DET PRISVENLIGE ALTERNATIV

Lemus HOME Piano er et mindre og mere kompakt lydmøbel, som minder mere om en soundbar i størrelsen, men har samme kraft, som et fuldvoksent anlæg. Den har samme minimalistiske og stilrene design som de andre Lemus HOME-produkter, hvor alle ledninger, højttalere og forstærkere er gemt af vejen.

Lemus HOME Piano er udviklet på samme platform som Lemus HOME Classic, så du har adgang til alle de samme streaming-services, HDMI (ARC) og rumkorrektion. Dog er Lemus HOME Piano ikke nær så kraftfuldt som Lemus HOME Classic, da Lemus HOME Piano skal anses som det mere prisvenlige alternativ.