Ofte stillede spørgsmål

Hvor god er lyden sammenlignet med andre højttalere?

Lemus HOME er et teknologisk gennembrud, hvor musikken står klarere og renere end nogensinde. Du får en utrolig ren lyd, ekstrem dyb bas og fantastisk dynamik. Bashøjttaleren i Lemus HOME er lavet med en membran der kan bevæge sig 40% mere end normalt, og derfor oplever du dybere bas og mere fyldig lyd, end på andre højttalere af samme størrelse og større. 

Som en af de eneste lydsystemer i verden, kan Lemus HOME gå helt ned i 15hz, hvilket giver dig en basoplevelse ved musik og specielt film, så du aldrig har lyst til at se en film igen uden Lemus HOME.
Den nyudviklet og avanceret diskanthøjttaler giver dig en lyd der dækker hele stuen. Du behøver ikke at opholde dig et bestemt sted, for at få den bedste oplevelse. Lemus HOME is the future sound of home.

Lemus HOME er en refortolk-ning af de klassiske store Hi-Fi gulvhøjttalere. Med dette nye dansk-designede lydmøbel, får du en revolutionerende lydop-levese du normalt kun får ved store og dyre high-end gulvhøjt-talere  - men uden det uskønne kabelrod, besværlig tilslutning og klodset design. 

Kan jeg afspille musik i flere rum?

Lemus HOME kommer med Google Cast som giver dig mulighed for at streame musik i hele dit hjem og til dine nuværende højttalere. Download Google HOME Appen og du vil her kunne styre lyd (og multiroom), lys og meget mere. Flere og flere større lydbrands har indbygget Google Cast, så de kan spille sammen med Lemus HOME (B&O, Bose, JBL mfl.) 

Kan jeg tilslutte mit TV?

Lemus HOME kommer med en HDMI-indgang, der gør det nemt og hurtigt at tilslutte dit TV. Til-slut en HDMI-ledning fra Lemus HOME til dit fjernsyn, og du vil nu opleve  en fremragende biograf-lyd hjemme i stuen. Al besværet med flere fjernbetjeninger er væk, da du kan skrue op og ned med din normale TV-fjernbetjening.

Skal jeg bruge flere fjernbetjeninger?

Hvad gør jeg med ledninger fra f.eks. TV?

Der er lavet et mindre hul på bagpladen af Lemus HOME, så du kan lave et rent og fint set-up derhjemme, uden alt det uskønne kabelrod. Der er sågar lavet en lille runding på toppladen, så du kan føre ledningen fra TV’et ned til møblet, og samtidig skubbe møblet helt op af væggen. 

Kan jeg selv vælge farver på frontstof og finér?

Lemus HOME kollektionen er lavet til at passe ind i dit hjem. Det betyder at du kan tilpasse designet til din stil og indretning. Vælg mellem 3 forskellige træsorter og stoffronter: lys eg, sort ask eller amerikansk valnød - og beige, sort eller grå stoffront fra danske Gabriel. Det sorte stel medfølger ikke som standard og skal tilkøbes.

Kan lyden fra Lemus HOME virkelig tilpasse sig rummet?

Ja! Med avanceret rumkorrektions-teknologi, kan Lemus HOME tilpasse sig nøjagtigt dét rum du har placeret møblet i. Du vil opleve en langt skarpere bas og diskant efter tilpasningen. Download blot den tilhørende app og følg vejledningen.

Hvordan fungerer rumkorrektionen?

Kan Lemus HOME hænges på væggen?

Hvem har udviklet Lemus HOMEs lydsystem?

Hvilke enheder er der i Lemus HOME?

Kan jeg tilslutte min pladespiller, CD-afspiller m.m?

Ja, Lemus HOME kan tilsluttes stort set alle analoge apparater, inklusiv din pladeafspiller, CD-afspiller m.m.

Kan jeg forbinde Lemus HOME med SONOS?

Ja! Med en Sonos Connect kan du koble Lemus HOME til dit måske i forvejen Sonos-set-up.

Hvor kan jeg hente Lemus HOME manual?

Hvis du har mistet din Lemus HOME manual, så kan du hente den her: 

https://onedrive.live.com/?authkey=%21AChfZXT0IfRrQ6o&cid=7C2A0FF9AB127EB0&id=7C2A0FF9AB127EB0%21102587&parId=7C2A0FF9AB127EB0%2197980&o=OneUp