Bolia x Lemus - Luxe Soundsystem

Bolia x Lemus

 

En fusion af æstetik og lydoplevelser

 


Lemus HOME opnåede på kort tid stor succes blandt design- og lydelskere i Skandinavien og Europa, da Lemus lancerede sit første møbel tilbage i 2018. 
Efter 4 års udvikling af både design og lyd, nåede Lemus i mål med sin hidtil mest ambitiøse kollektion nogensinde, som både har vundet flere design-awards og 6 stjernede lydanmeldelser. 
Til baggrund for denne kollektion, ligger et ønske om at bringe den ægte hi-fi lyd tilbage i hjemmene - på en helt ny og redefineret måde, der stemmer overens med de krav den teknologiske bølge har med sig.
Hi-fi lyden er blevet erstattet af små kompakte smart-højttalere, der på grund af deres store brugervenlighed har erstattet store forældede anlæg, som ikke har formået at følge med Smart Home teknologien de seneste år. 
Lemus HOME har formået at kombinere den ægte hi-fi lyd med tidens mest avanceret og brugervenlige Smart Home teknologier, i en sammensmeltning af æstetik og dansk design. 
Med Bolia x Lemus - Luxe Soundsystem har vi skabt en helt ny kategori for lyd til hjemmet, som vil revolutionere måden man tænker indretning og lyd, og bringe to verdener sammen uden at gå på kompromis. 
 
 

Lydsystemet der overrasker

På trods af den ekstrem kompakte og minimalistiske størrelse, så vil Luxe Soundsystem give dig en enestående lydoplevelse med en krystalklar top og enorm dyb bund. Lydsystemet er skabt på samme forstærker som den prisvindende Lemus HOME Classic, så du får samme brugervenlighed og funktioner i verdensklasse.
Lydsystemet består af en enorm kraftig subwoofer med en 8" basenhed, med ekstra lang vandring som forstærkeren udnytter ud over dens normale grænse. Derudover står 2 x high-end fuldtoner for at levere de krystalklare høje toner, som sammen med bassen, er udviklet til at skabe den perfekte balanceovergang via den avanceret indbygget Quard-Core DSP.
Enestående film- og musiklyd

Luxe Soundsystem er ikke blot skabt til at give dig en enestående filmoplevelse - den er modsat andre soundbarer, samtidig dit nye musikanlæg i hjemmet, hvor du nemt og problemfrit trådløst kan streame din yndlingsmusik i absolut topklasse.
Luxe Soundsystem kommer med indbygget HDMI med Audio Return Channel (ARC). Så behøver du bare at trække et enkelt HDMI-kabel mellem Luxe Soundsystem og dit TV for at få TV-lyd i digital topkvalitet med lydstyrke-kontrol fra din eksisterende TV-fjernbetjening. Det hele kører helt af sig selv uden besværlig opsætning, inklusive auto-tænd/sluk. Nemmere bliver det ikke at få TV-lyd i strålende hi-fi-kvalitet.Multiroom og streaming

Luxe Soundsystem er udviklet på Google Cast og Apple Airplay2, der giver dig rig mulighed for at lave multiroom-lyd med stort set alle lydfabrikanter derude, såsom B&O, Sony, Bose og mange flere.  Derudover kan du med et Apple TV streame TV-lyden trådløst til Luxe Soundsystem med Airplay2. 
Lyden tilpasser sig dit rum

Luxe Soundsystem er udviklet med avanceret rumkorrektions-teknologi, så lyden kan tilpasse sig nøjagtig dét rum du har placeret lydmøblet i. Slut er de dage med dårlig akkustik - Luxe Soundsystem giver dig en fremragende lydoplevelse uanset forholdene. 


 

Specifikationer 

High Definition 24bit / 192Khz 

Forstærker: 4-channel HiFi, 300 watt 

Bas: 1 x High End long-excursion 8"

2 x High End fuldtoner

Frekvensrespons: 20-25.000 Hz +/ - 3dB
(Revolutionerende dyb bas)

Kraftfuld Quard-Core DSP

Rumkorrektion via Lemus HOME iOS-app

Optisk / Analog 

HDMI (ARC)

Wi-Fi

Spotify-connect

Tidal 

DNLA UpNP

Google Cast Audio

Google Cast (multiroom)

Apple Airplay 2

Bluetooth 

TEST RISIKOFRIT I 45 DAGE

Det bedste sted at teste dit nye lydmøbel er hjemme i din egen stue.

Når du køber lyd i en butik hører du kun et par sange, eller en trailer for at demonstrere tv-lyden. Oftest bliver du også præsenteret for hvad der fremhæver det bedste ved produktet. Det mener vi ikke er godt nok - derfor får du altid 45 dages fri returret så du risikofrit kan lytte, mærke og fornemme musikken fra dit nye lydmøbel inden du endelig beslutter dig.

Hvis ikke det er det rette match, kan du gratis ombytte til anden farve eller returnere lydmøblet. Vi koordinerer nem returnering og du får dine penge retur.

FAQs

Fragt & levering

Vi tilbyder levering til kantstenen til hele Europa og levering er 1-5 hverdage*

*Der tages forbehold for faktorer som er udenfor Lemus' hænder som f.eks. forsinkelser hos eksterne partnere, hos tolden eller lignende. 

Test risikofrit

Hos Lemus HOME får du altid en 45 dages 100% tilfredshedsgaranti og 3 års garanti med dit købte produkt. Det betyder at du kan pakke din nye Lemus HOME ud - teste og afprøve det - og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Er dette ikke tilfældet, kan du sende det tilbage og få dine penge retur.

Hvordan returnerer jeg?

Kontakt vores support på home@lemus.dk og vi vil koordinere afhentning af din Lemus HOME. 

Fragten retur til Lemus betaler vi, og vi arrangerer afhentning hjemme hos dig, så du ikke skal røre en finger. 

Produktet skal pakkes ned i original emballage, på samme måde som ved modtagelse og tapes med gennemsigtig pakketape (Ingen brug af gaffatape eller lignende).

Er prisen inklusiv MVA/Afgifter til f.eks. Norge?

Ja. Prisen på alle ordrer med et lydmøbel inkluderet er inklusiv MVA og afgifter til Norge.

Lemus sender alle lydmøbler/ordrer inklusiv et lydmøbel som DDP (Delivered Duty Paid), hvilket betyder at vi har på forhånd taget os af alle udgifter til told og andre afgifter til Norge eller forsendelser udenfor EU. 

Køber du tilbehør seperat som f.eks. kabler så er MVA ikke inkluderet, så vær sikker på at du har alt hvad du skal bruge inden du bestiller. 

MVA er IKKE inkluderet på mindre produkter, og tilbehør som f.eks. Lemus Life, Lemus HOME remote, Lemus HOME steel frame og lignende.  

Kan jeg tilslutte min pladespiller, CD-afspiller m.m?

Ja, Lemus HOME kan tilsluttes stort set alle analoge apparater, inklusiv din pladeafspiller, CD-afspiller m.m. Husk blot at tilkøbe vores Lemus HOME remote, som er nødvendig ved tilslutning af f.eks. pladespiller og CD-afspiller. Derudover så skal din pladespiller have indbygget RIAA eller alternativt skal du købe en RIAA forstærker. Du kan finde guide til opsætning her: Opsætning af pladespiller til Lemus HOME

Kan lyden fra Lemus HOME virkelig tilpasse sig rummet?

Ja! Med avanceret rumkorrektions-teknologi, kan Lemus HOME tilpasse sig nøjagtigt dét rum du har placeret møblet i. Du vil opleve en langt skarpere bas og diskant efter tilpasningen. Download vores Lemus HOME app til IOS og følg vejledningen.