Bolia x Lemus

 

En fusion af æstetik og lydoplevelser

 


Lemus HOME opnåede på kort tid stor succes blandt design- og lydelskere i Skandinavien og Europa, da Lemus lancerede sit første møbel tilbage i 2018. 
Efter 4 års udvikling af både design og lyd, nåede Lemus i mål med sin hidtil mest ambitiøse kollektion nogensinde, som både har vundet flere design-awards og 6 stjernede lydanmeldelser. 
Til baggrund for denne kollektion, ligger et ønske om at bringe den ægte hi-fi lyd tilbage i hjemmene - på en helt ny og redefineret måde, der stemmer overens med de krav den teknologiske bølge har med sig.
Hi-fi lyden er blevet erstattet af små kompakte smart-højttalere, der på grund af deres store brugervenlighed har erstattet store forældede anlæg, som ikke har formået at følge med Smart Home teknologien de seneste år. 
Lemus HOME har formået at kombinere den ægte hi-fi lyd med tidens mest avanceret og brugervenlige Smart Home teknologier, i en sammensmeltning af æstetik og dansk design. 
Med Bolia x Lemus - Luxe Soundsystem har vi skabt en helt ny kategori for lyd til hjemmet, som vil revolutionere måden man tænker indretning og lyd, og bringe to verdener sammen uden at gå på kompromis. 
 
 

Lydsystemet der overrasker

På trods af den ekstrem kompakte og minimalistiske størrelse, så vil Luxe Soundsystem give dig en enestående lydoplevelse med en krystalklar top og enorm dyb bund. Lydsystemet er skabt på samme forstærker som den prisvindende Lemus HOME Classic, så du får samme brugervenlighed og funktioner i verdensklasse.
Lydsystemet består af en enorm kraftig subwoofer med en 8" basenhed, med ekstra lang vandring som forstærkeren udnytter ud over dens normale grænse. Derudover står 2 x high-end fuldtoner for at levere de krystalklare høje toner, som sammen med bassen, er udviklet til at skabe den perfekte balanceovergang via den avanceret indbygget Quard-Core DSP.
Enestående film- og musiklyd

Luxe Soundsystem er ikke blot skabt til at give dig en enestående filmoplevelse - den er modsat andre soundbarer, samtidig dit nye musikanlæg i hjemmet, hvor du nemt og problemfrit trådløst kan streame din yndlingsmusik i absolut topklasse.
Luxe Soundsystem kommer med indbygget HDMI med Audio Return Channel (ARC). Så behøver du bare at trække et enkelt HDMI-kabel mellem Luxe Soundsystem og dit TV for at få TV-lyd i digital topkvalitet med lydstyrke-kontrol fra din eksisterende TV-fjernbetjening. Det hele kører helt af sig selv uden besværlig opsætning, inklusive auto-tænd/sluk. Nemmere bliver det ikke at få TV-lyd i strålende hi-fi-kvalitet.Multiroom og streaming

Luxe Soundsystem er udviklet på Google Cast og Apple Airplay2, der giver dig rig mulighed for at lave multiroom-lyd med stort set alle lydfabrikanter derude, såsom B&O, Sony, Bose og mange flere.  Derudover kan du med et Apple TV streame TV-lyden trådløst til Luxe Soundsystem med Airplay2. 
Lyden tilpasser sig dit rum

Luxe Soundsystem er udviklet med avanceret rumkorrektions-teknologi, så lyden kan tilpasse sig nøjagtig dét rum du har placeret lydmøblet i. Slut er de dage med dårlig akkustik - Luxe Soundsystem giver dig en fremragende lydoplevelse uanset forholdene. 


 

Specifikationer 

High Definition 24bit / 192Khz 

Forstærker: 4-channel HiFi, 300 watt 

Bas: 1 x High End long-excursion 8"

2 x High End fuldtoner

Frekvensrespons: 20-25.000 Hz +/ - 3dB
(Revolutionerende dyb bas)

Kraftfuld Quard-Core DSP

Rumkorrektion via Lemus HOME iOS-app

Optisk / Analog 

HDMI (ARC)

Wi-Fi

Spotify-connect

Tidal 

DNLA UpNP

Google Cast Audio

Google Cast (multiroom)

Apple Airplay 2

Bluetooth