Lyd, funktionalitet og design i ét

Lemus blev grundlagt i 2014 af prisvindende designer og iværksætter, Rasmus Møller Kastrup, hvis vision er at kombinere teknologi og design. Lemus skaber en bro mellem møbel- og elektronikbranchen, med dansk designede, udviklede og produceret lydmøbler. 

Lemus går hverken på kompromis med lyden eller æstetikken men giver dig den perfekte balance mellem design, sublimt håndværk og teknologisk ekspertise. 

 

Lemus er bestående af to subbrands;
Lemus Lifestyle og Lemus HOME

Med Lemus HOME-kollektionen får du både et musikanlæg samt hjemmebiograf i et dansk designet minimalistisk møbel - helt uden kabelrod, uskønne forstærkere og besværlig tilslutning.

Med Lemus HOME får du rigtig meget lyd for pengene, dette endda oven i de designmæssige dyder. Det hele pakket ind i et stykke bæredygtigt dansk håndværk i iøjnefaldende nordisk stil udformet i neutrale farver som vil klæde ethvert hjem.

Lemus Lifestyle er produkter der giver dig ultimativ bærbarhed, fløjsbløde toner samt suveræn lyd i eksklusivt og nordisk design. Vores Lemus Lifestyle-kollektion er højtalere og høretelefoner i høj kvalitet, hvor detaljerne er særligt i fokus . 

Lemus bestræber sig på at skabe smukke og velskabte produkter, som kombinerer lyd og design i absolut særklasse til den kvalitetsbevidste forbruger.

 

lemus

Lemus bliver forhandlet i over 100 forhandlere rundt om i verden, med mange flere på vej. 


Vil du læse mere om Lemus' rejse? Så kan du læse mere om founder Rasmus M. Kastrup og Lemus her: »I al beskedenhed vil vi gerne være de førende inden for musikmøbler«