Om Lemus

Lyd, funktionalitet og design i ét

I 2014 blev Lemus grundlagt af den innovative danske designer, Rasmus M. Kastrup, hvis primære vision var at kombinere teknologi og design. 

Lemus går hverken på kompromis med lyden eller æstetikken men giver dig den perfekte balance mellem design, sublimt håndværk og teknologisk ekspertise. 

 

Lemus er bestående af to subbrands;
Lemus Lifestyle og Lemus Home

 Med Lemus Home-kollektionen får du både et musikanlæg samt hjemmebiograf i et dansk designet minimalistisk møbel - helt uden kabelrod, uskønne forstærkere og besværlig tilslutning.

Vores kunder får med Lemus Home rigtig meget lyd for pengene, dette endda oven i de designmæssige dyder. Det hele pakket ind i et stykke bæredygtigt dansk håndværk i iøjnefaldende nordisk stil udformet i neutrale farver som vil klæde ethvert hjem.

Lemus er passionerede omkring at skabe produkter der giver vores kunder ultimativ bærbarhed, fløjsbløde toner samt suveræn lyd i eksklusivt og nordisk design. Vores Lemus Lifestyle-kollektionen er højttalere og høretelefoner i høj kvalitet, hvor detaljerne er særligt i fokus . 

Lemus bestræber sig på at skabe smukke og velskabte produkter, som kombinerer lyd og design i absolut særklasse til den kvalitetsbevidste forbruger.

 

 

Med Lemus Home kan du omsider sige farvel til dårlig lyd, besværlig tilslutning og uskønt kabelrod. Fremtidens lyd i hjemmet er ankommet, og den er designet, udviklet og produceret i Danmark. Naturligvis i bæredygtige materialer. Lydmøblet er udført i en perfekt balance mellem design og funktionalitet. Den prisvindende Lemus Home-kollektion er en refortolkning af de gamle velkendte gulvhøjttalere, som bevarer den suveræne lyd samtidig med at den tilføjer nye revolutionerende digitale muligheder for at få den gode lyd tilbage i hjemmet. Vi mener at god lyd skal høres, ikke ses.  


Lemus Home tilbyder de nyeste streaming-muligheder man normalt får fra små højttalere, men med samme legendariske lyd man kender fra store klodsede og dyre gulvhøjttalere. Lemus Home kommer med den nyeste Google Cast, Apple Airplay 2 og Bluetooth. Du kan derfor nemt og helt uden problemer streame din yndlingsmusik i verdensklasse lyd. Med multiroom kan du afspille musik i hele hjemmet, enten med flere Lemus Home lydmøbler eller problemfrit forbinde dem med dit nuværende lydsystem. Tilslut nemt dit fjernsyn via HDMI og oplev din favorit film eller serie på en helt ny måde som vil give dig en biografoplevelse af dimensioner hjemme i sofaen.

Lemus bliver forhandlet i over 100 forhandlere rundt om i verden, med mange flere på vej. 

Lemus blev grundlagt i 2014 af prisvindende designer og iværksætter, Rasmus Møller Kastrup, hvis vision er at skabe en bro mellem møbel- og elektronikbranchen, med dansk designede møbler og produkter, med udgangspunkt i de mange muligheder elektronikken skaber i samspil med møbel- og designbranchen. Resultatet er kommet til udtryk i en perfekt harmoni mellem form og funktion som er attraktivt for både møbel- og elektronikbranchen. Udviklet, produceret og designet i Danmark er det ikke bare prisvindende designs, men også udviklingen af teknologi der bryder grænsen for hvad der kan lade sig gøre, og placerer Lemus helt oppe i front med store etablerede spillere.


Vil du læse mere om Lemus' rejse? Så kan du læse mere om founder Rasmus M. Kastrup og Lemus her: »I al beskedenhed vil vi gerne være de førende inden for musikmøbler«