Lemus Home

Dit nye musikanlæg og hjemmebiograf i ét minimalistisk dansk designet møbel - uden kabelrod, store forstærkere og besværlig tilslutning.

Pris: 14.999,- DKK. Gratis fragt, 30 dages fri retturet og 5 års garanti.
Køb nu

6 ud af 6 stjerner

“Ser man et øjeblik bort fra de designmæssige dyder og betragter den som et sammenbygget sæt aktive trådløse højttalere, så får man rigtig meget lyd for pengene. Og sidst, men ikke mindst er det hele pakket ind i et stykke dansk møbelhåndværk, der i sig selv kunne koste broderparten af prisen – men her kan betragtes som en gratis bonus.” - Lyd & Billede

Læs anmeldelsen

TILPAS UDTRYKKET TIL DIN INDRETNING

Lemus HOME kan tilpasses nøjagtig din indretning i dit hjem. Du bestemmer selv hvilken udtryk træet og stoffet skal have. Vælg mellem tre forskellige kvalitetsstof fra danske Gabriel®: Sort, Beige eller Grå. Og derefter om du ønsker Sort Ask, Eg eller Amerikansk Valnød.

Den totale forstærker effekt fra de 4 indbyggede forstærkere er 300W dynamisk Effekt.

Det maximale lydtryk SPL for Lemus 1200/1500 målt på 1m. afstand med begge højttalere drevet ved 1Khz er 114db.

Vi har en af markedets mest avancerede Quad Core DSP indbygget hvilket muliggør kompensering for indbygning i kabinettet placering tæt på bagvæg, hjørner etc.

Adaptive Bass Technology leverer kraftig, tør og præcis bas ved alle lydniveauer.

Ved normale lytte niveauer kan Lemus 1200/1500 gengive subsoniske toner helt ned til 15 Hz. Dette kalder vi TRUE FULL-Range audio. 15-22Khz +/- 6db målt i et typisk rum placeret mod bagvæg.

High Resolution File håndtering af 24bit/192Khz skulle du ønske at afspille dine Master Audio optagelser på systemet.

GROWING TREES NETWORK FOUNDATION

På trods af at Lemus HOME allerede er lavet af FSC-certificeret træ (træ fra bæredygtige kilder), planter vi et træ per solgt Lemus HOME. Vi har indgået et samarbejde med Growing Trees Foundation for at give tilbage til naturen og miljøet.

Growing Trees Foundation

Designet, udviklet & produceret i Danmark

HØR HVAD JULIE & MADS HAR AT SIGE OM LEMUS HOME

Kombinationen af en høj lydkvalitet og dansk design var netop det, som gjorde, at Julie og Mads har valgt Lemus HOME som deres lydmøbel.

Hør dem fortælle, hvorfor Lemus HOME er den helt rigtige løsning til deres hjem

play-icon
×