Ofte stillede spørgsmål

Er der garanti?

Lemus giver 3 års garanti på hele vores Lemus HOME-kollektion.

Hvert eneste Lemus HOME lydmøbel er designet til at holde i mange år og gennemtænkt ned til mindste detalje. Vores designs er udviklet, testet, afprøvet og er et resultat af hundredvis af timers hårdt arbejde, hvor det har været igennem mange menneskers hænder inden det når dit hjem. Hver eneste del af designet og processen har til formål at skabe bæredygtige produkter, som er designet og produceret til at holde længe. Derfor får du selvfølgelig også 3 års garanti, når du køber én af vores lydmøbler. 

Hvor god er lyden sammenlignet med andre højttalere?

Lemus HOME er et teknologisk gennembrud, udviklet af verdens førende high-end/HiFi lydingeniører, der normalt kun udvikler for high-end brands.

Udviklet med en quard-core DSP (minicomputer), kan vi rykke grænserne for hvad der normalt er muligt i gamle musikanlæg. Med vores avanceret DSP, der dedikerer én computer til hver kanal, kan vi udnytte højttalerne som man aldrig har kunne før, og presse dem ud over deres naturlige grænser uden lyden forvrænger. 

Kort sagt, enhederne og opbygningen i Lemus HOME, er noget du normalt kun finder i de dyreste high-end audio-brands. 

Lemus HOME Classic og Lemus HOME Artistic har begge fået topkarakter af Lyd & Billede samt specielt anbefalet. 

Lemus home classic - Lyd og billede

"Lydkvaliteten alene er pengene værd, men du får også rumkorrektion og møbelhåndværk i fornem kvalitet" - John Alex Hvidlykke, Lyd & Billede

 

Lemus HOME Artistic review - Anmeldelse - Lyd & Billede

"Formidabel lyd – meget bedre end nogen soundbar, vi har hørt. Lækkert møbelhåndværk samt rumkorrektion og alt, hvad man har brug for af streaming-muligheder"Geir Gråbein Nordby, Lyd & Bilde (Norge)

 

Har Lemus HOME Lydmøblerne dolby atmos?
Nej. Vi har valgt at lave et fantastisk Hi-fi anlæg, og brugt alle pengene på at lave et revolutionerende stereo lydsystem, fremfor at bruge en masse penge på Dolby Atmos mærkater, som alligevel ikke har den ønskede effekt hvis du ikke har det perfekte rum.


Hvad koster fragt og hvor lang leveringstid er der?

Vi tilbyder levering til kantstenen til hele Europa og levering er 1-5 hverdage*

*Der tages forbehold for faktorer som er udenfor Lemus' hænder som f.eks. forsinkelser hos eksterne partnere, hos tolden eller lignende. 

Fragtpriser:

Lemus tilbyder gratis fragt på alle ordrer som indeholder én af vores Lemus HOME lydmøbler. 

Køber du mindre produkter som f.eks. Lemus Life, stel, kabler eller andet tilbehør så er fragtpriserne: 

Danmark: 39,- DKK
Udenfor Danmark: 80,- DKK 

Skal jeg være hjemme ved levering? 

Ja, du skal være hjemme ved levering. Vi leverer gratis til kantstenen, og hvis du ikke er hjemme ved levering så har du mulighed for at betale for genlevering, eller afhente selv på nærmeste terminal. 

Er prisen inklusiv MVA/Afgifter til f.eks. Norge?

Ja. Prisen på alle lydmøbler er inklusiv MVA og afgifter til Norge.

Lemus sender alle lydmøbler/ordrer inklusiv et lydmøbel som DDP (Delivered Duty Paid), hvilket betyder at vi har på forhånd taget os af alle udgifter til told og andre afgifter til Norge eller forsendelser udenfor EU. 

Køber du tilbehør seperat som f.eks. kabler så er MVA ikke inkluderet, så vær sikker på at du har alt hvad du skal bruge inden du bestiller. 

MVA er IKKE inkluderet på mindre produkter, og tilbehør som f.eks. Lemus Life, Lemus HOME remote, Lemus HOME steel frame og lignende.  

Hvor kan jeg hente Lemus HOME manual?

Hvis du har mistet din Lemus HOME manual, så kan du hente den her: 

Manual - Hent her

Kan jeg afspille musik i flere rum?

Lemus HOME kommer med Google Cast og Apple AirPlay 2 som giver dig mulighed for at streame musik i hele dit hjem og til dine nuværende højttalere med Google Cast eller Apple AirPlay 2. Download Google HOME App'en og du vil her kunne styre lyd (og multiroom), lys og meget mere. Flere og flere større lydbrands har indbygget Google Cast eller Apple AirPlay 2, så de kan spille sammen med Lemus HOME (Blandt andet modeller fra B&O, Bose, JBL mfl.) 

Kan jeg forbinde Lemus HOME med SONOS?

Ja, med en Sonos Port kan du koble Lemus HOME til dit måske i forvejen Sonos-set-up.

Kan jeg tilslutte mit TV?

Lemus HOME kommer med en HDMI (ARC)-indgang, der gør det nemt og hurtigt at tilslutte dit TV. Tilslut en HDMI-ledning fra Lemus HOME til dit fjernsyn, og du vil nu opleve  en fremragende biograf-lyd hjemme i stuen. Al besværet med flere fjernbetjeninger er væk, da du kan skrue op og ned med din normale TV-fjernbetjening.

Skal jeg bruge flere fjernbetjeninger?

Som udgangspunkt nej. Lemus HOME er udviklet specifikt til det smarte hjem, hvilket betyder at trykker du Play på din smartphone, så streamer Lemus HOME automatisk din musik, og starter du en film på dit TV, skifter Lemus HOME automatisk over på TV'et. Lemus HOME er altid i standby, klar til at afspille din yndlingsmusik eller film. Alt du skal gøre er blot at sætte din Lemus HOME op på dit WiFi. 

Ønsker du at tilkoble pladespiller, CD-afspiller eller lignende via AUX/optisk indgang, så skal du bruge vores Lemus HOME remote til at skifte signal, da den tilkoblede enhed ikke har WiFi og dermed kan kobles direkte og trådløst til din Lemus HOME. 

Hvad gør jeg med ledninger fra f.eks. TV?

Der er lavet et mindre hul på bagpladen af Lemus HOME, så du kan lave et rent og fint set-up derhjemme, uden alt det uskønne kabelrod. Der er sågar lavet en lille runding på toppladen, så du kan føre ledningen fra TV’et ned til møblet, og samtidig skubbe møblet helt op af væggen. 

Kan jeg selv vælge farver på frontstof og finér?

Lemus HOME kollektionen er lavet til at passe ind i dit hjem. Det betyder at du kan tilpasse designet til din stil og indretning. På vores Lemus HOME Classic kan du vælge mellem 3 forskellige træsorter og stoffronter: Vild eg, sort ask eller Amerikansk valnød - og beige, sort eller grå stoffront fra danske Gabriel, som er økologisk og certificeret. På vores Lemus HOME Artistic kan du vælge mellem Vild eg, sort ask eller Amerikansk valnød med sort økologisk tekstil. Lemus HOME Piano fås i hvid med sort økologisk tekstil og den nye Piano V2 fås i 4 forskellige farver i bæredygtig materialer med sort stoffront. 

Alle vores lydmøbler kommer som standard med vægbeslag, men du kan også tilkøbe vores populære, klassiske stel.

Kan lyden fra Lemus HOME virkelig tilpasse sig rummet?

Ja! Med avanceret rumkorrektions-teknologi, kan Lemus HOME tilpasse sig nøjagtigt dét rum du har placeret møblet i. Du vil opleve en langt skarpere bas og diskant efter tilpasningen. Download vores Lemus HOME app til IOS og følg vejledningen.

Hvordan fungerer rumkorrektionen?

Rumkorrektionen skal kun foretages én gang, og dette gøres via vores Lemus HOME app til IOS, som findes til App Store. 

Lemus HOME Rumkorrektion vil analysere rummet og gøre op for enorme basfælder - både hvis der er en påtrængende buldrende bas, eller hvis rummet bedøver bassen. 

I begge tilfælde vil Lemus HOME Rumkorrektion gå ind og op- eller nedjustere bas/mellemtone og skabe det perfekte lydbillede i dit køkken alrum, stue eller soveværelse. 

Kan Lemus HOME hænges på væggen?

Som standard er alle vores Lemus HOME lydmøbler lavet til at hænge på væggen med de medfølgende beslag. 

Hvem har udviklet Lemus HOMEs lydsystem?

Lemus HOME er udviklet af nogle af verdens førende high-end lydingeniører med baggrund fra bl.a. Dynaudio.

Hvilke enheder er der i Lemus HOME?

Lemus HOME er udviklet med special-udviklet high-end enheder, udviklet specifikt til hvert enkelt lydsystem. Blandt andet fra Danske SB Acoustics.

Kan jeg tilslutte min pladespiller, CD-afspiller m.m?

Ja, Lemus HOME kan tilsluttes stort set alle analoge apparater, inklusiv din pladeafspiller, CD-afspiller m.m. Husk blot at tilkøbe vores Lemus HOME remote, som er nødvendig ved tilslutning af f.eks. pladespiller og CD-afspiller. Derudover så skal din pladespiller have indbygget RIAA eller alternativt skal du købe en RIAA forstærker. Du kan finde guide til opsætning her: Opsætning af pladespiller til Lemus HOME

Hvad er Lemus' tilgang til bæredygtighed? 

Gode, velproducerede, langtidsholdbare designprodukter med potentiale til at blive brugt i rigtig mange år, har også en positiv effekt på det miljømæssige fodaftryk. Alle produkter i Lemus HOME-kollektionen er derfor designet med en lang livscyklus og revolutionerende elektronik, som løbende opdateres til den nyeste teknologi.  

Vi samarbejder med de dygtigste lydspecialister og møbelsnedkere- og polstrere, der har forfinet deres håndværk gennem generationer. Vores lydmøbler er designet, udviklet og produceret i Danmark af møbelsnedkere, som giver dig møbelhåndværk i verdensklasse, hvor selv den mindste detalje er finpudset i hånden. 

Vi samarbejder kun med de bedste indenfor deres fag, som er med til at sikre at vi genanvender overskydende materialer så vi sammen kan passe på miljøet og udelukkende sætte vores aftryk i dit hjems indretning. 

Vi benytter træ fra bæredygtigt skovbrug, som er FSC-certificeret og sikrer, at træet kommer fra lovlig bæredygtige skovbrug, hvor der tages hånd om natur og arbejdernes arbejdsforhold. Træet håndplukkes og gennemgås nøjsomt for at sikre høj kvalitet, som kan leve i mange år. Hver gang vi sælger et produkt, planter vi et nyt træ. 

Vi benytter bæredygtige tekstiler fra Danske Gabriel som giver et fascinerende samspil af kontraster i den ikke-retningsbestemte struktur. Tekstilen er 100% Trevira CS med brandhæmmende egenskaber og er uden tungmetaller. Vores tekstiler er EU-miljømærket, opfylder alle Möbelfakta krav og er STANDARD 100 fra OEKO-TEX®, der sikrer, at ingen farlige kemikalier er anvendt i produktionen og du kun får den bedste kvalitet. 


For Lemus er naturlige kvalitetsmaterialer lig med lang levetid, hvis vi bare passer godt på det. Du kan læse alt om vedligeholdelse og pleje af din Lemus HOME her.

TEST RISIKOFRIT I 45 DAGE

Det bedste sted at teste dit nye lydmøbel er hjemme i din egen stue.

Når du køber lyd i en butik hører du kun et par sange, eller en trailer for at demonstrere tv-lyden. Oftest bliver du også præsenteret for hvad der fremhæver det bedste ved produktet. Det mener vi ikke er godt nok - derfor får du altid 45 dages fri returret så du risikofrit kan lytte, mærke og fornemme musikken fra dit nye lydmøbel inden du endelig beslutter dig.

Hvis ikke det er det rette match, kan du gratis ombytte til anden farve eller returnere lydmøblet. Vi koordinerer nem returnering og du får dine penge retur.

FAQs

Fragt & levering

Vi tilbyder levering til kantstenen til hele Europa og levering er 1-5 hverdage*

*Der tages forbehold for faktorer som er udenfor Lemus' hænder som f.eks. forsinkelser hos eksterne partnere, hos tolden eller lignende. 

Test risikofrit

Hos Lemus HOME får du altid en 45 dages 100% tilfredshedsgaranti og 3 års garanti med dit købte produkt. Det betyder at du kan pakke din nye Lemus HOME ud - teste og afprøve det - og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Er dette ikke tilfældet, kan du sende det tilbage og få dine penge retur.

Hvordan returnerer jeg?

Kontakt vores support på home@lemus.dk og vi vil koordinere afhentning af din Lemus HOME. 

Fragten retur til Lemus betaler vi, og vi arrangerer afhentning hjemme hos dig, så du ikke skal røre en finger. 

Produktet skal pakkes ned i original emballage, på samme måde som ved modtagelse og tapes med gennemsigtig pakketape (Ingen brug af gaffatape eller lignende).

Er prisen inklusiv MVA/Afgifter til f.eks. Norge?

Ja. Prisen på alle ordrer med et lydmøbel inkluderet er inklusiv MVA og afgifter til Norge.

Lemus sender alle lydmøbler/ordrer inklusiv et lydmøbel som DDP (Delivered Duty Paid), hvilket betyder at vi har på forhånd taget os af alle udgifter til told og andre afgifter til Norge eller forsendelser udenfor EU. 

Køber du tilbehør seperat som f.eks. kabler så er MVA ikke inkluderet, så vær sikker på at du har alt hvad du skal bruge inden du bestiller. 

MVA er IKKE inkluderet på mindre produkter, og tilbehør som f.eks. Lemus Life, Lemus HOME remote, Lemus HOME steel frame og lignende.  

Kan jeg tilslutte min pladespiller, CD-afspiller m.m?

Ja, Lemus HOME kan tilsluttes stort set alle analoge apparater, inklusiv din pladeafspiller, CD-afspiller m.m. Husk blot at tilkøbe vores Lemus HOME remote, som er nødvendig ved tilslutning af f.eks. pladespiller og CD-afspiller. Derudover så skal din pladespiller have indbygget RIAA eller alternativt skal du købe en RIAA forstærker. Du kan finde guide til opsætning her: Opsætning af pladespiller til Lemus HOME

Kan lyden fra Lemus HOME virkelig tilpasse sig rummet?

Ja! Med avanceret rumkorrektions-teknologi, kan Lemus HOME tilpasse sig nøjagtigt dét rum du har placeret møblet i. Du vil opleve en langt skarpere bas og diskant efter tilpasningen. Download vores Lemus HOME app til IOS og følg vejledningen.