Bæredygtig lyd

Bæredygtig lyd

For Lemus er det vigtigt at integrere sociale, samfundsmæssige og miljømæssige hensyn i alt hvad vi gør. Derfor arbejder Lemus med en CSR-politik, som har fokus på gode vilkår for arbejdstagere, miljø og vores fælles fremtid. 

 

Lemus Home

 

I 2018 vandt Lemus German Design Award og i 2019 European Product Design Award for den innovative løsning til hjemmet, som er designet, udviklet og produceret i Danmark, i træ fra bæredygtige kilder samt økologiske og bæredygtige tekstildetaljer fra danske Gabriel.

Lemus Home

Gode, velproducerede, langtidsholdbare designprodukter med potentiale til at blive brugt i rigtig mange år, har også en positiv effekt på det miljømæssige fodaftryk. Alle produkter i Lemus HOME-kollektionen er derfor designet med en lang livscyklus og revolutionerende elektronik, som løbende opdateres til den nyeste teknologi.

Lemus HOME-kollektionen er nemlig softwarebaseret, så vi altid kan opdatere din Lemus HOME til den seneste teknologi og lave løbende forbedringer. Lemus gør også en stor indsats for at mindske lydmøblernes strømforbrug, når de ikke er i brug. Der benyttes minimal strøm for at holde Wi-Fi i gang, så du nemt og hurtigt kan afspille, men produkterne går i dvale så snart de ikke er i brug så vi kan reducere brugen af energi. 

Genanvendelse er et stort fokuspunkt inden for vores produktion og vi arbejder konstant på at kunne finde på nye innovative løsninger, som kan genanvende så meget som muligt og indgå i nye livscyklusforløb. Vi benytter genanvendeligt træ fra bæredygtige kilder samt økologiske bæredygtige tekstiler til Lemus HOME-kollektionen, så vi kan bruge materialer fra bæredygtige kilder. 

Lemus HOME-kollektionen er designet, udviklet og produceret i Danmark så vi kan minimere vores CO2-aftryk og tilbyde håndlavet møbelhåndværk i topkvalitet.

 

Growing trees network

Selvom vi allerede designer og producerer ud fra bæredygtige principper, så mener vi at man altid kan gøre mere. Derfor har Lemus i 2019 indgået et samarbejde med Growing Trees Foundation for at give tilbage til naturen og miljøet. 

For hvert Lemus produkt som bliver solgt, planter Lemus et træ i de danske Folkeskove. Læs mere om vores arbejde med Growing Trees herunder:

Ved at plante træer i de danske folkeskove bidrager vi til at beskytte, genoprette og støtte bæredygtigt brug af økosystemer på land, fremme bæredygtigt skovbrug, bekæmpe ørkendannelse, standse udpining af jorden samt tab af biodiversitet. Samtidig er vi med til sikre bæredygtig adgang og forvaltning af vand og sanitet for alle. 

Med vores donation til Growing Trees Network Foundation, er vi med til at plante nye folkeskove. 

Nye folkeskove bidrager til: 

  • Sikring af rent drikkevand
  • Mere natur og øget biodiversitet
  • Skabelse af nye rekreative områder
  • Oplagring af CO2 og dermed modvirkning af global opvarmning

Så sig farvel til grimme, bombastiske højttalere samt dårlig lyd og byd velkommen til denne nye danske innovative løsning til hjemmet, med omtanke for miljøet. Tidligere indlæg Nyere indlæg