Handelsbetingelser

Gælder for privatkunder. 

 

Ved bestilling:

Når du bestiller varer hos Lemus.dk, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse/faktura på din mail.
Den vedlægges også ved de fremsendte produkter, og fungerer som din kvittering. 

Vi trækker først pengene, når ordren er afsendt. Ved pre-order eller leveringstid over 2 uger, så trækkes pengene før afsendelse, da det er en reservation af produktet. Du har fortsat 30 dages fri returret, som er gældende fra modtagelse af produktet. 

Levering:

Leveringstiden varierer alt efter produkt - du kan se levering for det enkelte produkt, når du går videre til betaling. Vi bestræber os på at levere hurtigst muligt. 

 

Priser:

Alle priser er i danske kroner og er inklusiv 25 % moms.

 

Garanti & fortrydelsesret: 

Hos Lemus HOME får du altid en 30 dages 100% tilfredshedsgaranti og 3 års garanti med dit købte produkt. Det betyder at du kan pakke din nye Lemus HOME ud - teste og afprøve det - og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Er dette ikke tilfældet, kan du sende det tilbage og få dine penge retur.

Vi garanterer kompromisløst kvalitet vi kan stå inde for, og derfor skal vores kunder have muligheden for at fortryde. Det mener vi er loyalitet til vores kunder og vores produkt.

Vi gør opmærksom på at produktet skal være i samme stand som da det blev modtaget, med alt hvad der tilhører(ledninger, manual m.m.). Dette kan ikke bruges som en erstatning, hvis uheldet er ude og produktet går i stykker af egen skyld inden for 30 dage. Fragten retur til Lemus betaler vi, og vi arrangerer afhentning hjemme hos dig, så du ikke skal røre en finger.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Har du som forbrugere købt varer, har du i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du som forbruger snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Lemus.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består.

Lemus.dk indestår ikke for garantier afgivet af tredjemand.

Reklamation kan foretages ved at kontakte os på tlf. eller mail. Lider varen af en fejl eller mangel, vil Lemus.dk søge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for Lemus.dk.

Hvis det ikke lykkes os at nå til enighed, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelser herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

 

Ret til persondata:

Dine oplysninger du har givet på Lemus.dk, er sikre og bliver hverken videre sendt eller solgt til en tredje person. 

Du har ret til at få oplyst hvilke data vi har registreret dig i, ifølge persondataloven og derfor kan du kontakte os og høre hvilke data vi har registreret dig i.


Rabatter:

Rabatkoder og andre tilbud, må maks benyttes én gang pr. ordre. Alle rettigheder for trykfejl, eller rettelser af rabatter forbeholdes.