Er der garanti?

Lemus giver 3 års garanti på hele vores Lemus HOME-kollektion.

Hvor god er lyden sammenlignet med andre højttalere?

Lemus HOME er et teknologisk gennembrud, udviklet af verdens førende high-end/HiFi lydingeniører, der normalt kun udvikler for high-end brands.

Udviklet med en quard-core DSP (minicomputer), kan vi rykke grænserne for hvad der normalt er muligt i gamle musikanlæg. Med vores avanceret DSP, der dedikerer én computer til hver kanal, kan vi udnytte højttalerne som man aldrig har kunne før, og presse dem ud over deres naturlige grænser uden lyden forvrænger. 

Kort sagt, enhederne og opbygningen i Lemus HOME, er noget du normalt kun finder i de dyreste high-end audio-brands. 

Kan jeg afspille musik i flere rum?

Lemus HOME kommer med Google Cast som giver dig mulighed for at streame musik i hele dit hjem og til dine nuværende højttalere. Download Google HOME Appen og du vil her kunne styre lyd (og multiroom), lys og meget mere. Flere og flere større lydbrands har indbygget Google Cast, så de kan spille sammen med Lemus HOME (B&O, Bose, JBL mfl.) 

Kan jeg tilslutte mit TV?

Lemus HOME kommer med en HDMI (ARC)-indgang, der gør det nemt og hurtigt at tilslutte dit TV. Til-slut en HDMI-ledning fra Lemus HOME til dit fjernsyn, og du vil nu opleve  en fremragende biograf-lyd hjemme i stuen. Al besværet med flere fjernbetjeninger er væk, da du kan skrue op og ned med din normale TV-fjernbetjening.

Skal jeg bruge flere fjernbetjeninger?

Nej. Lemus HOME er udviklet specifikt til det smarte hjem, hvilket betyder at trykker du Play på din smartphone, så streamer Lemus HOME automatisk din musik, og starter du en film på dit TV, skifter Lemus HOME automatisk over på TV'et. Lemus HOME er altid i standby, klar til at afspille din yndlingsmusik eller film. 

Hvad gør jeg med ledninger fra f.eks. TV?

Der er lavet et mindre hul på bagpladen af Lemus HOME, så du kan lave et rent og fint set-up derhjemme, uden alt det uskønne kabelrod. Der er sågar lavet en lille runding på toppladen, så du kan føre ledningen fra TV’et ned til møblet, og samtidig skubbe møblet helt op af væggen. 

Kan jeg selv vælge farver på frontstof og finér?

Lemus HOME kollektionen er lavet til at passe ind i dit hjem. Det betyder at du kan tilpasse designet til din stil og indretning. Vælg mellem 3 forskellige træsorter og stoffronter: lys eg, sort ask eller amerikansk valnød - og beige, sort eller grå stoffront fra danske Gabriel. Det sorte stel medfølger ikke som standard og skal tilkøbes.

Kan lyden fra Lemus HOME virkelig tilpasse sig rummet?

Ja! Med avanceret rumkorrektions-teknologi, kan Lemus HOME tilpasse sig nøjagtigt dét rum du har placeret møblet i. Du vil opleve en langt skarpere bas og diskant efter tilpasningen. Download blot den tilhørende app og følg vejledningen.

Hvordan fungerer rumkorrektionen?

Rumkorrektionen skal kun foretages én gang, og dette gøres via vores Lemus HOME app, som findes til App Store. 

Kan Lemus HOME hænges på væggen?

Ja. Som standard er Lemus HOME lavet til at hænge på væggen med de medfølgende beslag. Stel er tilkøb. 

Hvem har udviklet Lemus HOMEs lydsystem?

Lemus HOME er udviklet af nogle af verdens førende high-end lydingeniører med baggrund fra bl.a. Dynaudio.

Hvilke enheder er der i Lemus HOME?

Lemus HOME er udviklet med special-udviklet high-end enheder, udviklet specifikt til dette lydsystem.

Kan jeg tilslutte min pladespiller, CD-afspiller m.m?

Ja, Lemus HOME kan tilsluttes stort set alle analoge apparater, inklusiv din pladeafspiller, CD-afspiller m.m.

Kan jeg forbinde Lemus HOME med SONOS?

Ja, med en Sonos Connect kan du koble Lemus HOME til dit måske i forvejen Sonos-set-up.

Hvor kan jeg hente Lemus HOME manual?

Hvis du har mistet din Lemus HOME manual, så kan du hente den her: 

Manual - Hent her