Lydsystemet i Lemus HOME

Læs og forstår hvorfor Lemus HOME's lydsystem er revolutionerende

På denne side, kan du gå i dybden med vores avanceret lydsystem der er udviklet af verdens førende high-end lydingeniører, og få en ide om, hvorfor Lemus HOME er fremtidens lyd i hjemmet. 
 

Overordnede specifikationer

Lemus HOME er bygget på de bedste og mest avanceret materialer og teknologier tilgængelige. Af enheder benytter vi de bedste i klassen fra det danske anderkendte brand SB Acoustics.

 

High Definition 24bit / 192Khz 

Forstærker: 4-channel HiFi, 300 watt RMS

Bas/mellemtone: 2 x High End SB Acoustics long-excursion 8"

Tweeter: 2 x High End SB Acoustics neodymium tweeter

Frekvensrespons: 15-25.000 Hz +/ - 3dB
(Revolutionerende dyb bas)

Kraftfuld Quard-Core DSP

Rumkorrektion via Lemus HOME iOS-app

Optisk / Analog 

HDMI (ARC)

Wi-Fi

Spotify-connect

Tidal 

DNLA UpNP

Google Cast Audio

Google Cast (multiroom)

Apple Airplay 2

Bluetooth Apt-x 

 

Lemus HOME's lydsystem er altså gennemsyret af kvalitet i samtlige materialer, som normalt kun findes i den absolutte topklasse inden for High-end/Hi-Fi lyd. 
Derudover tilføjer vi den ægte Hi-Fi lyd alle tænkelige moderne streaming-tjenester, inklusiv HDMI (ARC) og en yderst avanceret Rumkorrektion - men det kommer vi tilbage til.

 

Nøgleelementer i Lemus HOME's fremragende performance

Vi har her skitseret 6 hovedelementer der tilsammen er med til at give Lemus HOME den revolutionerende performance: 

 

 

Lemus HOME er et komplet high-end/Hi-Fi lydsystem, som outperformer lignende og langt dyrere traditionelle anlæg på markedet - både hvad angår lyd, performance, funktionalitet og brugervenlighed.
 

 Lemus HOME bringer den ægte Hi-Fi lyd tilbage i hjemmet

Ikke nok med at lydkvaliteten vil give dig gåsehud hjemme i stuen, så har vi som nogle af de første i verden også gjort ægte Hi-Fi/High-end lyd tilgængeligt til den moderne teknologiske tid, hvor alt skal kunne styres fra en smartphone.
Lemus HOME er altså bygget på de mest brugte streaming-platforme som Google Cast og Apple Airplay, hvilket giver dig de nøjagtig samme muligheder, som ved små streaming-højttalere. Hele familien kan nemt tilkoble sig lydmøblet hvor som helst i huset, og du kan lave multiroom i samtlige rum i hjemmet - enten med et rent Lemus HOME set-up, eller en kombination af Lemus HOME og andre højttalere på markedet der er bygget på samme teknologi.
Ydermere er Lemus HOME også udstyret med HDMI (ARC), der giver dig biograflyd i absolut topklasse uden forstyrrelser. 
 

Ingen ekstra fjernbetjening og ingen besværlig tilslutning

Lemus HOME-forstærkeren er udviklet igennem tusindevis af timer, og især brugervenligheden er der lagt ekstra stor fokus på. Det stod hurtigt klart, at hvis Lemus HOME skulle blive fremtidens Hi-Fi/High-end lyd i hjemmet, så skulle brugeroplevelsen være intet mindre end perfekt - fra strømkablet bliver sat i, til du problemfrit få minutter efter kunne nyde din yndlingsmusik.