Ofte stillede spørgsmål - Lemus Life

Kan Lemus Life tilsluttes mit Lemus HOME lydmøbel? 

Lemus Life kan ikke spille sammen med Lemus HOME lydmøbler men du kan tilslutte så mange Lemus Life til hinanden som du har lyst til, og dermed skabe fantastisk multiroom oplevelser i dit hjem. 

Hvor mange Lemus Life kan jeg tilslutte til hinanden? 

Du kan tilslutte så mange Lemus Life til hinanden som du har lyst til, og skabe store multiroom oplevelser i dit hjem. 

Hvor stor rækkevidde må der være mellem de tilsluttede Lemus Life?

Afstand mellem Master and Follower: +30m (uden forhindringer). 

Kan højttaler og lys virke hver for sig?  

Lemus Life kan både bruges som højttaler uden at have lyset tændt, og omvendt bruges som lamper uden at have højttaleren tændt. Her bruger du blot den medfølgende fjernbetjening til at styre højttaler og lys tænd/sluk. 

Hvilken type pære kan jeg bruge i Lemus Life?

Lemus Life er udstyret med en E27 fatning, der gør det muligt, at vælge lige nøjagtig den pære der passer til dit behov i hjemmet (Max 40watt). Skal det være en smartpære/Wifi-pære, så du kan styre lyset via dit wifi i hele hjemmet? Eller skal det blot være en helt normal pære? Valget er dit. Funktionaliteten af lyset afgøres af dit valg af pæren.

Du kan f.eks. benytte Philips Hue, så du kan styre lysstyrke og farver via Philips Hue. 

Hvad er der benyttet af enheder i Lemus Life?

Lemus Life er bygget på en 20 watt RMS med 3” long stroke full range 4ohm enhed og 0.75” Tweeter 4ohm

 Quick-guide

Sådan forbinder du én og flere Lemus Life

1. Tilslut Lemus Life til strøm. Herefter tænder den automatisk. Hvis ikke, så tryk og hold ”Power”-knappen inde

2. Peg på Lemus Life med fjernbetjeningen og tryk på ”Pair”-knappen (7). Åben Bluetooth på din enhed og vælg ”Lemus Life”. Hvis et kodeord er nødvendigt indtastes der: 5638. Du er nu klar til at afspille musik.

3. For at forbinde flere Lemus Life sammen, skal en af disse være i Master mode. Peg på den valgte Lemus Life der skal være Master og tryk på ”Master Mode”-knappen (5). Sørg for at peg direkte på den valgte Lemus Life (gerne med kort afstand) for at sikre at du ikke rammer andre Lemus Life-enheder.

4. Derefter peger du på den valgte Lemus Life,
der skal være Follower, og trykker på ”Follower Mode”-knappen (6). Herefter vil denne Lemus Life automatisk forbinde sig til den valgte Lemus Life Master. Du kan forbinde så mange Lemus Life til hinanden, som du ønsker – blot gentag step 4 og de vil automatisk forbinde sig til den valgte Lemus Life Master.

5. Forbind nu til din Lemus Life Master ved at gentage step 2. Sørg for at pege på den valgte Lemus Life Master når du trykker på ”Pair”-knappen.
Alle dine Lemus Life enheder er nu klar til at afspille musik synkront.

 

TEST RISIKOFRIT I 45 DAGE

Det bedste sted at teste dit nye lydmøbel er hjemme i din egen stue.

Når du køber lyd i en butik hører du kun et par sange, eller en trailer for at demonstrere tv-lyden. Oftest bliver du også præsenteret for hvad der fremhæver det bedste ved produktet. Det mener vi ikke er godt nok - derfor får du altid 45 dages fri returret så du risikofrit kan lytte, mærke og fornemme musikken fra dit nye lydmøbel inden du endelig beslutter dig.

Hvis ikke det er det rette match, kan du gratis ombytte til anden farve eller returnere lydmøblet. Vi koordinerer nem returnering og du får dine penge retur.

FAQs

Fragt & levering

Vi tilbyder levering til kantstenen til hele Europa og levering er 1-5 hverdage*

*Der tages forbehold for faktorer som er udenfor Lemus' hænder som f.eks. forsinkelser hos eksterne partnere, hos tolden eller lignende. 

Test risikofrit

Hos Lemus HOME får du altid en 45 dages 100% tilfredshedsgaranti og 3 års garanti med dit købte produkt. Det betyder at du kan pakke din nye Lemus HOME ud - teste og afprøve det - og kontrollere om det lever op til dine forventninger. Er dette ikke tilfældet, kan du sende det tilbage og få dine penge retur.

Hvordan returnerer jeg?

Kontakt vores support på home@lemus.dk og vi vil koordinere afhentning af din Lemus HOME. 

Fragten retur til Lemus betaler vi, og vi arrangerer afhentning hjemme hos dig, så du ikke skal røre en finger. 

Produktet skal pakkes ned i original emballage, på samme måde som ved modtagelse og tapes med gennemsigtig pakketape (Ingen brug af gaffatape eller lignende).

Er prisen inklusiv MVA/Afgifter til f.eks. Norge?

Ja. Prisen på alle ordrer med et lydmøbel inkluderet er inklusiv MVA og afgifter til Norge.

Lemus sender alle lydmøbler/ordrer inklusiv et lydmøbel som DDP (Delivered Duty Paid), hvilket betyder at vi har på forhånd taget os af alle udgifter til told og andre afgifter til Norge eller forsendelser udenfor EU. 

Køber du tilbehør seperat som f.eks. kabler så er MVA ikke inkluderet, så vær sikker på at du har alt hvad du skal bruge inden du bestiller. 

MVA er IKKE inkluderet på mindre produkter, og tilbehør som f.eks. Lemus Life, Lemus HOME remote, Lemus HOME steel frame og lignende.  

Kan jeg tilslutte min pladespiller, CD-afspiller m.m?

Ja, Lemus HOME kan tilsluttes stort set alle analoge apparater, inklusiv din pladeafspiller, CD-afspiller m.m. Husk blot at tilkøbe vores Lemus HOME remote, som er nødvendig ved tilslutning af f.eks. pladespiller og CD-afspiller. Derudover så skal din pladespiller have indbygget RIAA eller alternativt skal du købe en RIAA forstærker. Du kan finde guide til opsætning her: Opsætning af pladespiller til Lemus HOME

Kan lyden fra Lemus HOME virkelig tilpasse sig rummet?

Ja! Med avanceret rumkorrektions-teknologi, kan Lemus HOME tilpasse sig nøjagtigt dét rum du har placeret møblet i. Du vil opleve en langt skarpere bas og diskant efter tilpasningen. Download vores Lemus HOME app til IOS og følg vejledningen.