Kan Lemus Life tilsluttes mit Lemus HOME lydmøbel? 

Lemus Life kan ikke spille sammen med Lemus HOME lydmøbler men du kan tilslutte så mange Lemus Life til hinanden som du har lyst til, og dermed skabe fantastisk multiroom oplevelser i dit hjem. 

Hvor mange Lemus Life kan jeg tilslutte til hinanden? 

Du kan tilslutte så mange Lemus Life til hinanden som du har lyst til, og skabe store multiroom oplevelser i dit hjem. 

Hvor stor rækkevidde må der være mellem de tilsluttede Lemus Life?

Afstand mellem Master and Follower: +30m (uden forhindringer). 

Kan højttaler og lys virke hver for sig?  

Lemus Life kan både bruges som højttaler uden at have lyset tændt, og omvendt bruges som lamper uden at have højttaleren tændt. Her bruger du blot den medfølgende fjernbetjening til at styre højttaler og lys tænd/sluk. 

Hvilken type pære kan jeg bruge i Lemus Life?

Lemus Life er udstyret med en E27 fatning, der gør det muligt, at vælge lige nøjagtig den pære der passer til dit behov i hjemmet (Max 40watt). Skal det være en smartpære/Wifi-pære, så du kan styre lyset via dit wifi i hele hjemmet? Eller skal det blot være en helt normal pære? Valget er dit. Funktionaliteten af lyset afgøres af dit valg af pæren.

Du kan f.eks. benytte Philips Hue, så du kan styre lysstyrke og farver via Philips Hue. 

Hvad er der benyttet af enheder i Lemus Life?

Lemus Life er bygget på en 20 watt RMS med 3” long stroke full range 4ohm enhed og 0.75” Tweeter 4ohm

 Quick-guide

Sådan forbinder du én og flere Lemus Life

1. Tilslut Lemus Life til strøm. Herefter tænder den automatisk. Hvis ikke, så tryk og hold ”Power”-knappen inde

2. Peg på Lemus Life med fjernbetjeningen og tryk på ”Pair”-knappen (7). Åben Bluetooth på din enhed og vælg ”Lemus Life”. Hvis et kodeord er nødvendigt indtastes der: 5638. Du er nu klar til at afspille musik.

3. For at forbinde flere Lemus Life sammen, skal en af disse være i Master mode. Peg på den valgte Lemus Life der skal være Master og tryk på ”Master Mode”-knappen (5). Sørg for at peg direkte på den valgte Lemus Life (gerne med kort afstand) for at sikre at du ikke rammer andre Lemus Life-enheder.

4. Derefter peger du på den valgte Lemus Life,
der skal være Follower, og trykker på ”Follower Mode”-knappen (6). Herefter vil denne Lemus Life automatisk forbinde sig til den valgte Lemus Life Master. Du kan forbinde så mange Lemus Life til hinanden, som du ønsker – blot gentag step 4 og de vil automatisk forbinde sig til den valgte Lemus Life Master.

5. Forbind nu til din Lemus Life Master ved at gentage step 2. Sørg for at pege på den valgte Lemus Life Master når du trykker på ”Pair”-knappen.
Alle dine Lemus Life enheder er nu klar til at afspille musik synkront.