hifi møbel

 

Lemus - The future sound of home

Lemus’ version er at integrere lyd i hjemmet, ved at skabe den perfekte balance mellem design, teknologi og kvalitet. Lemus designer og producerer kvalitetsdesign, der fylder almindelige hjem med en ekstraordinær musikoplevelse. Det modificerende er dog ikke blot kvalitetsdesignet bag Lemus. Det handler i højere grad om Lemus’ nye revolutionerende tilgang, hvor lyde og teknologi ikke ses, men høres og mærkes i hverdagen.

                                                                

hifi møbel                                          

Bedre teknologi, bedre design, bedre integreret lyd i hjemmet

The future sound of home bygger på en ny forestilling om integreret lyd i hjemmet. Lemus har senest, med deres ny lancerede kollektion Lemus HOME, frembragt en helt ny kategori indenfor integreret lyd i hjemmet. Lemus har udstyret kollektionens lydmøbler, med en legendarisk lydkvalitet, hvor lyden kan gå helt ned i 15hz. Det er der ikke mange lydanlæg i verden, der er designet til. Ydermere er kvalitetsmøblerne udstyret med de nyeste streaming-tjenester, såsom Google Cast, Apple Airplay og Spotify-connect – du får tilmed også HDMI indgang til nemt tilslutning af dit TV.

 

Nordisk og dansk design 

Lydsystemet der går i ét med ens indretning

The future sound of home er baseret på forestillingen om dansk kvalitetsdesign sammenkoblet med en trådløs High Definition integreret lyd i hjemmet. Lydmøblerne fremstår som nordiske tidløse design, hvor man bevidst har fravalgt alt uskønt kabelrod og de mange tilslutninger, der normalt opleves ved traditionelle lydanlæg og forstærkere. The future sound of home er effekten af kombinationen mellem dansk kvalitetsdesign og en trådløs High Definition integreret lyd i hjemmet.

Læs mere om produkterne her: https://lemus-home.dk/collections/lemus-home

 

 

Latest Stories