Forskellen på de 3 lydmøbler

Hvilket lydmøbel skal jeg vælge? 

Det er et spørgsmål vi ofte får, og jeg vil derfor gå i dybden med de største forskelle på de tre lydmøbler: Lemus HOME Classic, Artistic og Piano.

Bygget på samme forstærker

Lemus HOME Classic, Artistic og Piano er alle bygget på samme ekstremt kraftfulde 300 watt forstærker med avanceret DSP, hvilket giver den samme prisvindende brugervenlighed, streaming muligheder og rumkorrektion. Uanset hvilket lydmøbel du vælger, får du altså altid alle nedenstående funktionaliteter:


Der er dog stadig forskel på opbygningen af lydsystemerne som har en stor betydning, som jeg vil uddybe i næste afsnit.
 

Ægte Hi-fi vs. oplevelseslyd

Lemus HOME Classic og Artistic er bygget efter ægte Hi-fi principper, og kan derfor kategoriseres som værende i samme familie, hvor Lemus HOME Artistic er "lillebroren" til Lemus HOME Classic. 

Lemus HOME Piano kan kategoriseres som oplevelseslyd, som er tilsvarende en high-end soundbar med en subwoofer, dog med betydeligt bedre egenskaber ved musikafspilning end en soundbar. 

Lemus HOME Classic 

Lemus HOME Classic er ægte Hi-fi og er det mest kraftfulde lydmøbel i HOME-kollektionen, der med sine 2 x 8" bas/mellemtoner og 2 x neodymium tweeter giver dig en lydoplevelse tilsvarende to store high-end gulvhøjttalere. Med masser af volume og luft at skubbe med, giver Lemus HOME Classic den mest dybe og tørre bas i kollektionen. Lemus HOME Classic har efterhånden erstattet mange Surround Sound anlæg, da dens performance er mere end rigeligt til langt de flestes behov for en kompetent hjemmebiograf. Der er ikke behov for en ekstern subwoofer, da Lemus HOME Classic som en af de eneste i verden kan gå ned til 15hz (de dybeste toner vi som mennesker kan opfange).

 
Lemus HOME Artistic

Lemus HOME Artistic er ægte Hi-fi og er opbygget med 4 x 5" basenheder og 2 x High-end Dynamic Range enheder, hvilket giver dig en anden lydoplevelse end Lemus HOME Classic. Lemus HOME Artistic leverer en fantastisk præcis bund uden at gå på kompromis med de høje toner. Artistic er den mest kompakte i størrelsen, men giver en ekstrem overraskende kraftfuld lyd, der overgår Lemus HOME Piano. Med Artistic behøver du heller ikke en subwoofer, da denne også går ned til imponerende 20hz. 

 Lemus HOME Piano

Lemus HOME Piano er opbygget med 2 x fuldtoner og en stor dedikeret 8" subwoofer der tilsammen udgør et fantastisk lydanlæg til pengene, der overgår selv de dyreste og mest kraftfulde soundbars og subwoofere på markedet til samme pris og dyrere. Du får en mere buldrende bas, som kommer til sin ret når du ser din yndlingsfilm eller lytter til især popmusik.

 


 

Hvilket behov har jeg?

Det vigtigste er hvilket behov man har for lyd til hjemmet, og hvor mange penge man ønsker at bruge. Her gennemgår jeg de tre lydmøbler og hvilket behov de dækker:

 

Lemus HOME Piano

 

Hvis du ønsker medrivende filmlyd med en kraftfuld basoplevelse, samtidig med at du kan spille stuen op med dit yndlingsmusik, så er Lemus HOME Piano et rigtig godt valg. Ønsker du derimod ægte Hi-fi og ønsker at erstatte dit nuværende Hi-fi anlæg, så skal du kigge mod Artistic eller Classic.

Lemus HOME Artistic

 

 

Lemus HOME Artistic er det helt rigtige valg, hvis du værdsætter at fordybe dig i musikkens værker med ægte Hi-fi lyd med en stor dynamik og samtidig ønsker en yderst kompetent hjemmebiografoplevelse, uden at det fylder for meget i hjemmets indretning.Lemus HOME Classic

Vil du gå all-in på lydoplevelsen i hjemmet, så er Lemus HOME Classic det helt rigtige valg for dig der ønsker det mest kompetente all-round ægte Hi-fi lydmøbel.

Konklusion

Som du kan fornemme, så er det altid svært at beskrive lyd på skrift og dermed sammenligne. Jeg håber dog alligevel at dette gav en god fornemmelse af vores tre prisvindende lydsystemer, som alle bliver rost til skyerne af vores lydelskende kunder. 

Det bedste råd er altid at prøve det af hjemme i stuen, hvorfor vi altid giver gratis fragt og 30 dages fri returret fra den dag du modtager dit nye Lemus HOME lydmøbel. Så kan du i ro og mag sidde i dine egne omgivelser og teste lydsystemet grundigt af. Ombestemmer du dig, så kommer vi og afhenter igen helt kvit og frit, og tilbagefører dine penge med det samme.
Tidligere indlæg Nyere indlæg