Bliver du helt elektrisk af store bombastiske højttalere og vildfarne ledninger? Med Lemus HOME-kollektionen får du et stilrent Hi-Fi setup til din stue, så du selv kan vælge hvad der skal pryde din stue. 


Livet er fyldt med kompromiser, og et af de mest klassiske opstår, når et par flytter sammen. Skal vi have en stilrent indrettet stue, eller skal vi have de store højttalere frem, så vi kan høre ordentlig musik?


– Streamingbølgen har udkonkurreret mange af de gode, gamle hi-fi-anlæg, men de små, smarte designhøjttalere kan altså ikke spille særligt højt eller godt. God lyd kræver plads og store højttalere, men vi har pakket dem ind i et utroligt lækkert design, så vi ender ud med et lydmøbel, der lyder lige så godt, som det ser ud, fortæller Rasmus Kastrup, Lemus. 

 

Soundbar uden kabelrod

Det er slut med at trække endeløse kabler langs fodlisterne og lave kreative løsninger for at skjule ledninger, tv-bokse, internetroutere, forstærkere og højttalere - Lemus HOME klarer det hele for dig, så du helt selv kan bestemme hvad der skal stå fremme, og hvad der skal gemmes væk. 


I den innovative Lemus HOME-kollektion, finder du lydmøbler som integrerer lyd i et smukt dansk design. Den nye Lemus HOME-kollektion smelter sømløst ind i din indretning og bliver et stilrent indslag i boligen. Udført i en perfekt balance mellem design og funktionalitet, så du nemt og smukt kan få kvalitetslyd i dit hjem. Lemus HOME tilbyder dig trådløs High Definition lyd med alle tænkelige streamingtjenester. 


Lemus HOME giver dig muligheden for at få stor og fyldig lyd til dit TV uden et væld af kabler, soundbars samt store højttalere, der fylder på gulvet. De fleste hjem har et fladskærms TV, og jo tyndere TV’et desto mindre luft og plads er der til at skabe de store lydoplevelser. 

 

Lemus Classic

I alle Lemus HOME-lydmøblerne er der skabt plads til at trække ledningerne ind bagfra, så du kan skjule ledninger, tv-boks og kabler i midterrummet. Lemus HOME-lydmøblerne er alle one-plug installationer, så du slipper for at trække kabler mellem højttalere, forstærker og subwoofer. Med ét kabel i stikkontakten er du klar til at lytte til musik, der fylder dit hjem med fyldig bas og krystalklare toner - så kan man kun få smil på læben. 

Lyd og billede review

Med Lemus HOME får du en eksklusiv designløsning og den bedste teknologi, uden alt det uskønne kabelrod.

 

Lemus Home Artistic

Lemus Home anmeldelse

Latest Stories