Dansk designet, udviklet og produceret hifi- og lydmøbel

Hvert eneste Lemus HOME hifi- og lydmøbel er designet til at holde i mange år og gennemtænkt ned til mindste detalje. Lemus’ designs er udviklet, testet, afprøvet og er et resultat af tusindvis af timers hårdt arbejde, hvor det har været igennem mange menneskers hænder inden det når dit hjem - og hænderne er danske. 

Udover at sikre dansk topkvalitet så er Lemus’ produkter også designet, udviklet og produceret i Danmark for at skabe danske arbejdspladser, og støtte det danske samfund. 

En proces med mange mennesker bag

Processen af dit nye hifi- og lydmøbel starter oftest i de sene timer hos vores CEO & founder, Rasmus Møller Kastrup, når han får en god idé til et nyt produkt, design eller koncept. De små tanker videreudvikler vi i vores team, herefter Rasmus Møller Kastrup går i gang med designet, hvorefter vores møbelarkitekt går i gang med produktionstegninger. Samtidig arbejder vores hold af danske lyd-ingeniører på det tekniske - hvilke enheder skal vi bruge, hvilken lydoplevelse vil vi skabe og hvordan sikrer vi at vi leverer en kompromisløs lydoplevelse og en gengivelse af musikalske værker som kunstneren havde tænkt det. Vores hold af lydspecialister, designere, højttalersnedkere, møbelsnedkere- og møbelpolstrere udarbejder herefter en prototype. Nogle gange er det nødvendigt med mange prototyper, og andre gange sidder den hurtigt lige i skabet. 

Når prototypen er godkendt går turen videre til fintuning af lydoplevelsen, som sikrer at du får den bedste lydoplevelse ligegyldig om du lytter til musik, eller om du ser de største filmiske værker. Allerede inden produktionen af dit hifi- og lydmøbel har der været mange hænder, øre og øjne forbi.

Modsat mange andre audio-brands så har vi musikspecialister og musikelskere som en fast del af vores lydtuning, hvilket betyder at vores lydmøbler ikke blot måler korrekt for lydingniøreren, men at det rent faktisk også lyder levende og dragende i virkeligheden - som når du står på første række til din yndlingskoncert. Det er dén musikoplevelse vi prøver at genskabe. 

Vi samarbejder med de dygtigste lydspecialister og møbelsnedkere- og polstrere, der har forfinet deres håndværk gennem generationer. Vores lydmøbler er designet, udviklet og produceret i Danmark af møbelsnedkere, som sikrer dig møbelhåndværk i den bedste kvalitet, hvor selv den mindste detalje er finpudset i hånden. 

Vi samarbejder kun med de bedste indenfor deres fag, som er med til at sikre at vi genanvender overskydende materialer så vi sammen kan passe på miljøet og udelukkende sætte vores aftryk i dit hjems indretning. 

Vi benytter træ fra bæredygtigt skovbrug, som er FSC-certificeret og sikrer, at træet kommer fra lovlig bæredygtigt skovbrug hvor der plantes et nyt træ for hvert der fældes, og der tages hånd om natur og arbejdernes arbejdsforhold. Træet håndplukkes og gennemgås nøjsomt for at sikre høj kvalitet, som kan leve i mange år. Hver gang vi sælger et Lemus HOME lydmøbel planter vi yderligere et nyt træ i de danske folkeskove.

Vi benytter bæredygtige tekstiler fra Danske Gabriel som giver et fascinerende samspil af kontraster i den ikke-retningsbestemte struktur. Tekstilen er 100% Trevira CS med brandhæmmende egenskaber og er uden tungmetaller. Vores tekstiler er EU-miljømærket, opfylder alle Möbelfakta krav og er STANDARD 100 fra OEKO-TEX®, der sikrer, at ingen farlige kemikalier er anvendt i produktionen og du kun får den bedste kvalitet. 

Når først vi går i gang med produktionen af dit hifi- og lydmøbel bliver hænderne her hurtigt fordoblet. Ét hold producerer højttalerne, ét hold producerer møblerne og et hold polstre speaker frames og cabinet doors. Der samles, finpudses, olieres, testes, opdateres EQ og pakkes i kasser, inden turen går til vores lager. Fra vores lager plukkes, pakkes og leveres dit nye hifi- og lydmøbel af nye mennesker inden det til sidst rammer din stue. Har du efterfølgende problemer, spørgsmål eller lignende så sidder der selvfølgelig også et supportteam til at hjælpe dig hurtigt, og problemfrit videre. 

Som du kan læse vil vi hos Lemus hellere slå på kvalitet frem for kvantitet, og sikre at du kan regne med os og vores produkt hele året. Vi tror på gode, velproducerede, langtidsholdbare designprodukter med potentiale til at blive brugt et helt liv. Alle produkter i Lemus HOME-kollektionen er designet med en lang livscyklus og revolutionerende elektronik, som løbende kan opdateres til den nyeste teknologi uden at skulle skifte hele møblet og højttalerne ud. 

Så når du køber et Lemus HOME lydmøbel, så husk at prisen ikke blot afspejler kostpriser for de forskellige råvarer. Men afspejler at alle designs er lavet af gode, solide og miljøvenlige materialer, og at de kvinder og mænd i Danmark, der står bag produkterne - ligegyldig om det er i udviklings-, design- eller produktionsfasen, har godt løn- og arbejdsforhold. Og det vil vi aldrig gå på kompromis med. 

I gennemsnit er der 13 danske kvinder/mænd som har haft en hånd med i processen om at producere og levere dit nye Lemus HOME lydmøbel. 

Fast pris på Lemus HOME Classic - hele året rundt

Vi går op i loyalitet og tillid, og derfor har vi de samme priser og den samme kvalitet hele året på Lemus HOME Classic-serien, så du med ro i maven kan købe dit nye hifi- og lydmøbel - uden at frygte det kommer på rabat måneden efter. 

Derfor har vi valgt at tilbyde den bedste pris muligt fast på vores Lemus HOME Classic lydmøbel. 

Så når du køber et Lemus HOME lydmøbel så ved du også at gensalgsværdien holder - ligegyldig om du spreder prisen ud på mange år, eller om du ønsker et nyt Lemus HOME hifi- og lydmøbel og derfor vælger at sælge din Lemus HOME videre til en ny ejer. Latest Stories