Vi kender det alle, når vi endelig har fået vores spritnye fladskærms TV hjem, og man glæder sig til den helt store filmaften. Men man bliver hurtigt skuffet over, hvordan tvlyden ikke leverer den samme klasse som tvbilledet. Lydbilledet kommer fra små højtalere i tv, og der er ingen dybe bastoner til at give liv i rummet.  

Der er heldigvis en måde, hvor du nemt kan skabe en helt anden lydoplevelse, hvor der både er krystalklare toner og dynamisk dyb bas så du rigtig kan mærke de store filmværker. Mange vælger løsningen med en soundbar og en ekstern subwoofer. Denne løsning kan i mange tilfælde blive en kompliceret og dyr løsning. Hvilken soundbar og subwoofer passer sammen? Hvordan skal det sættes op i hjemmet? Hvilke ledninger skal jeg have for at koble det sammen? Dette er mange af de spørgsmål, som kommer op.

Lemus Piano

Lyden bag soundbaren

Lemus HOME Piano giver dig en samlet løsning med 2x high-end fuldtoner og en massiv specialdesignet longstroke 8” subwoofer integreret, så du slipper for klodsede soundbars under tv’et og store subwooferkasser “gemt” væk bag sofaen med massevis af ledninger. Med Lemus HOME Piano får du MASSER af kraft, som de færreste soundbars med tilhørende subwoofer kan matche. Driveren i Lemus HOME Piano er så kraftig og potent, at det tager to fulde forstærkere for at fuldt udnytte af ydeevnen fra den. Fuldt udnyttet vil dette vidunder bevæge sig op til 30 mm ind og ud, når du trygt nyder din yndlingsfilm. Subwooferen og satellitterne er perfekt tidsindrettet i DSP'en for at sikre, at ydeevnen er optimeret til din siddeplads – dermed intet behov for yderligere justeringer. 

Bag det diskrete danske design sidder en 4-kanals 300 watt forstærker som sikrer at du får den bedste lydoplevelse. Lemus HOME Piano yder en frekvensrespons på 20-25.000 Hz, hvilket er meget unikt sammenlignet med andre løsninger i samme prisklasse. Lemus HOME Piano giver dig altså masser af lyd for pengene, og du får sågar et dansk designet, udviklet og produceret mediemøbel med i prisen.

Lemus HOME Piano har den anerkendte fin udviklet DSP-baseret Lemus HOME forstærker som tilbyder et væld af streamingmuligheder, og giver adgang til Lemus HOME rumkorrektion og app. 

Udover at skabe ekstraordinære filmoplevelser er Lemus HOME Piano modsat andre soundbars samtidig et musikanlæg som du nemt og trådløst kan bruge til at streame alt din yndlingsmusik. Dette kræver ikke nogen svær opsætning, men blot at du har en smartphone i hjemmet. 

Lemus HOME Piano er kommer med indbygget HDMI (ARC), Bluetooth, AUX og Optisk/Analog, SpotifyConnect, GoogleCast, Apple AirPlay og understøtter Hi-res audio High Definition 24bit / 192Khz . Alt du behøver er derfor, kun at trække et HDMI kabel fra TV og Lemus HOME Piano, og herefter er du helt klare til at modtage Tv-Lyd digitalt og i topkvalitet. Hele dette setup kan bruges ved brug af din normale TV fjernbetjening. Er du til Apple TV så kan også streame tvlyden trådløst mellem dit Apple TV og din Lemus HOME Piano. 

Streaming & Multiroom

Latest Stories