Lyden af Lemus HOME

“Ser man et øjeblik bort fra de designmæssige dyder og betragter den som et sammenbygget sæt aktive trådløse højttalere, så får man rigtig meget lyd for pengene. Og sidst, men ikke mindst er det hele pakket ind i et stykke dansk møbelhåndværk, der i sig selv kunne koste broderparten af prisen – men her kan betragtes som en gratis bonus.”

Kender du det, når lyden fra en højttaler omfavner dig i sådan en grad, at du får tendens til at glemme alt omkring dig og blot være i nuet?

Velkommen til Lemus HOME universet og dette blogindlæg, hvor jeg vil gå mere i dybden med selve lydsystemet i Lemus HOME Classic. Lyder det allerede for nørdet, kan du med fordel smutte ind og læse dette indlæg i stedet, der beskriver forskellen på de tre Lemus HOME møbler.  

Lemus HOME Classic er kendetegnet ved sit nordisk minimalistiske design og ikke mindst banebrydende lyd. Alle vores højtalere er af dansk design med produktion og udvikling i Danmark. Lydsystemet er udviklet til perfektion af verdens førende high-end lyd ingeniører, hvilket gør, at Lemus HOME bringer fremtiden af lyd lige ind i din stue. Lydsystemet er spækket med kvalitet og Hi-Fi-lyd som normalt kun findes i topklassen inden for Hi-Fi.

 

Lyden bag møblet 

Bag fronten af det økologiske og bæredygtige stof sidder det højteknologiske Hi-Fi lydsystem. Selvom pladsen ikke ser ud af meget, er der indbygget et kompakt lydsystem, som leverer et frekvensområde (+-3 dB) ned til 15 Hz. Dette er kun muligt ved brug af digital korrektion i form af en avanceret kraftfuld quad core DSP som retter frekvensgangen ud, og fylder rummet med fyldig og kraftfuld lyd, leveret af den høj effektive 300 watt klasse D-watt forstærker. Højtaleren yder heraf en frekvensrespons på 15-25.000 Hz, hvilket giver dig et komplet lydsystem hvor du hverken går på kompromis med den ekstrem dybe bas og de krystalklare toner leveret af dome-diskanten. Du vil med garanti blive overrasket over Lemus HOME Classic og dens lydperformance når du får den hjem i stuen.

Lemus HOME Classic speaker

 

Lydsystemet indeholder 4 enheder der er udstyret med forstærkermoduler på 150 watt, hvilket i alt giver en 4-channel Hi-Fi 300 watt RMS. Højttaleren er udstyret med 2 x 8-tommers high-end SB acoustic long-excursion - mellemtone/bas enhed med ekstra lang slaglængde. Derudover er der 2 x 1-tommers high-end SB acoustics neodymium tweeter, som præciserer de høje toner i Lemus HOME Classics brede lydbillede.

Lemus HOME Classic, lydsystem piktogrammer

Højtaleren er udviklet med markedets mest avancerede quad-core DSP. 

Vores DSP er så avanceret, at der sidder en computer til hver kanal, hvilket gør, at vi kan udnytte højtaleren i en grad, som det aldrig har været muligt før. Anlægget kan presses til unaturlige grænser, uden lyden forvrænges. Vi har altså helt andre muligheder for at lave en exceptionel lydkvalitet, sammenlignet med passive højttalere hvor man tilslutter en forstærker. 

 

Lemus HOME Classic - lydmøbel rumkorrektion

 

Hele lydoplevelsen kan forbedres yderligere med den avanceret Lemus HOME rumkorrektion, hvor du via din smartphone, skaber de helt rette forhold for dit Lemus HOME møbel og din lydoplevelse - uanset hvilke akustiske udfordringer du måtte have.


Tager lydoplevelserne til nye højder

 

Lemus HOME streaming Google Cast, Apple AirPlay 2, Bluetooth, HDMI, WiFi

Ikke nok med at lyden fra Lemus Home Classic giver dig gåsehud hver gang du sætter en film på, eller tænder for musikken hjemme i stuen, så har Lemus HOME møblerne tilmed også som nogle af de første kombineret Hi-Fi-lyd med den moderne teknologi, hvor alt kan styres via en app på din smartphone. 

Lemus HOME Classic er indbygget med følgende muligheder:

  • Optisk / Analog 
  • HDMI (ARC) 
  • Wi-Fi 
  • Spotify-connect 
  • Tidal 
  • DNLA UpNP 
  • Google Cast Audio 
  • Google Cast (multiroom) 
  • Apple Airplay 2 
  • Bluetooth 

Lemus HOME Classic giver dig kort sagt alle muligheder for at spille lige netop den musik, du ønsker. Vi vil til hver en tid anbefale dig at streame via WiFi ved hjælp af enten Google Cast eller Airplay 2, da dette giver den absolut bedste lydoplevelse. Her kan du tilmed tilslutte Lemus HOME Classic dine andre lydmøbler/højtalere og dermed skabe et såkaldt multiroom.


Læs her hvordan du får mest ud af multiroom funktionen 


Et lydmøbel til topkarakter

Lemus HOME Classic - Audio furniture

Lemus HOME Classic har med sit stilrene udseende vundet 3 Awards for Design, hvilket vi er super stolte af. Møblet er med sin banebrydende lydkvalitet et nymoderne lydmøbel, som vil pryde ethvert hjem med sit elegante danske design. Lyd og Billede anbefaler Lemus Home Classic med hele 6 ud af 6 stjerner - du kan læse anmeldelsen lige her: TEST: Lemus Home 1500 – Et møbel med musik i 


Endnu ikke overbevist? Så vil jeg afslutningsvis anbefale dig, at læse vores brugeranmeldelser på Trustpilot


”Jeg er meget tilfreds med min Lemus Home Classic 1500. Samtidig med at den spiller helt fantastisk og virkelig fylder rummet med lyd, så formår den også at passe helt perfekt ind i min lejlighed, som var det et organisk stilfuldt møbel Har ikke haft andet end gode oplevelse med levering, installering og brug. Desuden får den altid positive kommentarer til både udseende og lyd!”
- Joakim

"Jeg bestilte en Lemus Home 150 - og ventede i spænding. Det er første gang, jeg har bestilt et produkt af den slags uden indgående at have lyttet til det først. Er vild med deres filosofi og er enig om, at tiden er løbet fra kabel kaos og min 6 højtalere i stuen. Pakken kom som aftalt, og efter udpakningen kom den til at stå inde i stuen. Flot flot møbel og opsætningen gik virkelig som en leg - skulle dog som omtalt i manualen lige finde, hvor man sætter lydprofilen i tv'et rigtigt.
Så kom der lyd på og sikke en lyd. Meget bas - i mit rum måske endda for meget og så kom den sidste trumf. Nemlig rumkorrektionen. En målerunde på ca 1 min og så en tydelig sænkning af den øvre bas og dermed faldt lyden helt på plads. Virkelig enestående.
Har hørt musik - set fim det meste af weekenden og er meget meget tilfreds med den. Kan faktisk kun opfordre andre til at prøve den. Er meget imponeret over et så "lille" et firma formår at ramme så rigtigt"
- Per Granly Hansen

Latest Stories